TILBAGEBLIK: Oktober 2013

Perfect dress for fall

Perfect dress for fall
Adlinks: ASOS tie knot dress HERE

Jeg skrev (og købte – i sort) om denne kjole tilbage i februar (her). Dengang var den i sort og hvid, og jeg ville egentlig have haft den i begge farver, men den hvide røg lige foran næsen på mig. Det er virkelig en genial kjole, som fungerer både til hverdag og mere festlige begivenheder. Binde-detaljen foran er både fin, men fungerer også som “mave-skjuler” 😉
Og nu har ASOS lavet den igen i nye farver! Jeg skal helt uden tvivl have den orange – den er perfekt her til efteråret! Jeg overvejer selvfølgelig også den lyseblå, da den ville være et smuk, lyst pust i vores ellers mørke vintergarderober. Den er lidt stram over hoften, så hvis I svinger mellem to størrelser, så ville jeg tage den største.

Den koster lidt over 400 kr lige HER

I bought (and blogged about here) these dresses back in February. I have it in black – and it’s genius! Now ASOS have made the dress in two new colours here

bloglovin

5 kommentarer

 • Laura

  Lækker kjole – har du et bilede, hvor du har den på? Og en hel anden ting – hvordan og hvornår når du at træne? Jeg har selv en pige på et år, og synes det er svært at nå med fuldtidsarbejde og alt det jazz 😉 men gode tips modtages 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, desværre – men jeg må da lige huske at forevige det næste gang jeg har den på 🙂

   Jeg startede med at løbe omkring årsskiftet (vi har løbebånd herhjemme) og så kom jeg tilbage i fitnesscenteret før sommerferien. Jeg har ikke fuldstidsarbejde (jeg er på supplerende dagpenge – jeg tjener penge på bloggen, men ikke nok til at det er fuldtid og derfor bliver jeg suppleret op), så derfor har jeg lidt mere fleksibel hverdag til den slags 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten

  Ej hvor er den fin!
  Jeg tænkte på om du ikke vil have et indlæg omkring vinterjakker? Både nogle flotte, men også gerne praktiske. Det er jo ved at være ´den tid på året 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, coming up! Dog kan jeg ikke love at det bliver praktiske… det er ikke lige så meget mig 😉 Men flotte, det er de! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauw, en fin kjole! Og ja, vi vil se den på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: Oktober 2013