Om at bryde tabu (i Magasinet Mor)

6 lædernederdele

6 lædernederdeleAdlinks:
1/ Black Lily HER   2/ Whiite HER   3/ Ganni HER
4/ Mango HER   5/ Coster Copenhagen HER   6/ OBJECT HER

Mit næste moderelateret køb skal være en lædernederdel! Jeg har længe følt at min garderobe virkelig manglede en (jeg har ikke haft en siden jeg havde denne “pleather” som ses her). Nu skal det være! Lige nu kredser jeg rundt om disse 6 styks. Rent praktisk så tror jeg at den type som nr. 4 og nr. 6 er ville passe bedst til det behov jeg har. Det skal være en hverdagsnederdel, ikke så meget til fest. Og de to har en lidt mere casual form plus elastikken i taljen gør dem (formentlig) mere behagelige at have. Den fra OBJECT har jeg nusset på irl og læderet er sååå lækkert. Billedet her er faktisk ikke super godt, fordi den er virkelig lækker i virkeligheden. Jeg er dog fuldstændig forelsket i nr. 2 fra Whiite, men det er lidt mere end jeg havde tænkt mig at skyde af på en lædernederdel på nuværende tidspunkt.
Nu skal jeg bare lige have taget en beslutning, så jeg snart kan rende rundt i lædernederdel, varm strik og støvler.

I want and need a leather skirt! I haven’t had one since I had this pleather version here. I’m leaning towards no. 4 or no. 6. But I also love no. 2 (it’s just to expensive).

bloglovin

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at bryde tabu (i Magasinet Mor)