Læs artiklen fra Magasinet Mor online

I dag skal jeg…

I dag skal jeg...Adlinks:
Kjole fra WHEAT HER

… skal jeg bare nyde lørdagen sammen med hende her og Tim. Vi havde gæster i går til middag og masser af vino, og vi hyggede os så meget at vi endte med at komme i seng kl. 04. Så vi er ret trætte i dag 😉 Planen er dog at, så længe vejret holder sig ok, vi skal op på Flakhaven og se det store juletræ (og resten af byens julelys) blive tændt foran Rådhuset kl. 17.00. Jeg tror, at Bella ville synes det var sjovt at se! Er der nogle af jer der skal det også?

Billedet her er fra et par weekender siden, da vi var et smut i sommerhus på sydfyn en eftermiddag (skrev jeg om her). Bella legede foran brændeovnen (selvfølgelig med hendes LEGO-dyr) i hendes nye varme sweatkjole fra WHEAT. Den er ret lækker, men lidt lille i størrelsen.

Today I’m just gonna enjoy the day together with my daughter and boyfriend. We’re going to the center Odense to see all the Christmas lights (including the big Christmas tree) being lit up with beautiful lights!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læs artiklen fra Magasinet Mor online