Jeg savner Aruba

Mere Leowulff (tirsdagsønske #63)

Mere Leowulff (tirsdagsønske #63)Crocodile grey silver 2500 kr HER   –   Nile Black Gold 2950 kr HER
Mini Nile Black Silver 2200 kr HER   –   Nile Grey Silver 2950 kr HER

Det er ingen hemmelighed, at jeg ELSKER min “boa bag” fra Leowulff (se bare lige HER, HER og HER, hvor tit jeg bruger den!). Derfor har jeg virkelig lyst til at udvide min Leowulff-samling ydeligere. Den nyeste kollektion indeholder bare så mange smukke tasker, at jeg har virkelig svært ved at vælge hvilken jeg skal kaste min kærlighed på. Egentlig har jeg nok mest “brug for” en smuk, mindre festtaske i god kvalitet, fordi det har jeg faktisk ikke rigtig. Mine dyrere tasker er alle lidt større i størrelsen og mine nuværende festtasker er alle af en billigere kvalitet. Jeg er helt skudt i disse fire tasker for tiden. Især er modellen “Nile” (og dens mindre søster “Mini Nile“) fuldstændig outstanding smuk! Men jeg er også vild med den grå “Crocodile“, som i formen minder meget om min boa. Hmm… det er vist godt at det snart er jul!

Hvilken en af disse 4 er I mest til?

I love my boa bag from Leowulff and I want another bag from the brand! These four bags are so gorgeous!

bloglovin

4 kommentarer

 • Anne V

  Her ville jeg klart vælge Mini Nile. En meget fin festtaske som ikke virker for stor. Jeg har i umindelige tider brugt en gaaaammel lædercluch fra gymnasietiden. Fandt den i en genbrug, (det var jo så moderne dengang) og har elsket den meget højt. Men jeg trænger til en ny og gerne en med rem over skulderen. Der er Mini Nile et godt bud, den kunne godt snige sig på ønskesedlen her:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også den jeg hælder til, men omvendt kan man så have lidt mere i alm “Nile”. Hehe ja det kunne den også godt her 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mest til dem alle sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg savner Aruba