Dejlig weekend (og en farlig tiger)

Min nye vinterjakke

Min nye vinterjakkeMin nye vinterjakkeAdlinks:
ASOS vinterjakke HERLeowulff taske HERRay-Ban solbriller HERGestuz støvler HER

Jeg var så meget i tvivl om jeg skulle købe en af de jakker, da jeg snakkede om dem her. Det gjorde jeg, og nej hvor er jeg glad for det! Jeg ELSKER elsker elsker den! Jeg mindes aldrig at jeg var så glad for den jeg havde sidste år.
Denne sidder perfekt, den grå farve (som jeg ellers var i tvivl om) er sååå pæn og kraven er jeg helt forelsket i! Lommerne er ret dybe og lange, og det er meget praktisk, da ting ikke har lige så let ved at falde ud af dem (praktisk når man har dem fyldt med alle Bellas snacks og smålegetøj). Man kan desuden sagtens have kraven åben som modellen her også har. Jakken består af over 60% uld, så den er dejlig varm til hele vinteren 🙂
Størrelsesmæssigt er den ret normal. Jeg er normalt en UK12 hos ASOS og det er min jakke her også.

I kan finde den i sort og grå HER, og camel HER

I just got my new winter coat from ASOS and I LOVE it!! I especially love the collar! It’s available here in black and grey. And here in camel.

bloglovin

15 kommentarer

 • Line Waldemar

  Flot! Jeg overvejer selv at købe den. Må vi ikke se nogle flere billeder evt. bagfra og et hvor jakken er åben? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tog billeder med den åbent i går til et outfit som kommer senere i denne uge, men jeg tror ikke at jeg har nogle billeder bagfra, desværre. Men der er billeder bagfra på ASOS og det er 100% sådan den ser ud. Billederne stemmer rigtig godt overens 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor er den også pæn! Pænere på dine billeder end på modelbillederne synes jeg. Den klæder dig også rigtig godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  love that coat

  giveaway on my blog!

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser super lækker ud 🙂 Og så endda til en fair pris, når man tænker på, det er 60 procent uld.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det synes jeg virkelig også! Det er ikke mange vinterjakker i den type man får for under 1000 kr!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Den er super flot til dig!
  Uhh den ville jeg også gerne eje.
  🙂 🙂
  Hvis man er en str 40, måske til den lille side, hvilken str vil du så tro man skal have? Jeg tænker er du også en str 38/40? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Så ville jeg tage den samme str som mig – str. UK12 🙂 Der skal jo også være plads til en stor strik fx.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • IdaW

  Floooooot jakke!!

  Tror du den ville gå som vinterjakke når man er højgravid i januar? Orker ikke de der kedelige gravidjakker og har termin i start feb., så vi taler en lille måned med maven i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det tror jeg desværre ikke. I hvertfald ikke hvor du kan lukke den. Den er jo taljeret 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den pæn! Og som Camilla også skriver, så er den meget pænere på dig end modellen. Desværre ser din lidt lang ud. Jeg er kun 163, så jeg ville garanteret forsvinde lidt i den. Den er ellers pæn! Mangler lidt en pæn vinterjakke, selvom jeg er ret glad for min Fjällräven, den er bare mere praktisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Jeg overvejer rigtigt meget at købe den jakke, men nu er jeg havnet i et dilemma da den også fåes i deres Tall collection og jeg er 1.80 :/ Må jeg spørge hvor høj du er – så kan jeg bruge det lidt som sammenligning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er 178 cm og jeg har den fra den normale kollektion 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] nye lyserøde tørklæde derfra. Jeg synes, at den sarte lyserøde farve passer rigtig godt til min grå vinterjakke. Den kombination må jeg lige få vist jer på et tidspunkt! Tørklædet er lavet af modal, bomuld […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlig weekend (og en farlig tiger)