TILBAGEBLIK: November 2013

Min nyeste ordre fra ASOS

Min nyeste ordre fra ASOS
Adlinks:
ASOS strik med blonde HERASOS kjole HERASOS babyblå strik HER

Jagten på at fuldende min vintergarderobe fortsætter, og jeg har netop tilføjet disse to strikke og den sorte kjole. Pakken kom i går, så jeg kan allerede “anmelde”lidt.

Grå strik med indsat blonde: Der mangler stadig varmere bluser til vinter i mit skab og jeg faldt for detaljen med den indsatte blondekant her. Så slipper man for at have en bluse inden under der skøjter rundt. Blusen er ret fin til prisen (ca. 250 kr), men enten har jeg tabt mig mere end jeg tror eller også er blusen stor. En UK12 er nemlig lidt til den løse side på mig og jeg tror en UK10 havde været bedre. Det galt jo også den her og desuden også den blå her på billedet, så måske skal jeg indse at jeg skal ned en størrelse i strik? Men den er i hvertfald ikke lille! Den findes HER

Den sorte kjole: Jeg glæder mig rigtig meget til at vise jer den sorte kjole på, fordi den er næsten som skabt til min krop. Der var også en der blev lidt nærgående, da jeg vimsede rundt i stuen og bad om hans mening om den 😉 Den er et hit og til en god pris (nedsat lige nu)! Meget normal i størrelsen (jeg har en UK12). Den er lige HER (jeg bliver nok nødt til at have den i turkis også).

Lyseblå strik: Ligesom den første strik, så er en UK12 lidt stor på mig, så den er i hvertfald ikke lille i størrelsen. Farven er faktisk flottere i virkeligheden end her (mere “klar” i farven irl) og den er dejlig at have på. Jeg købte den med planer om at den kunne bruges sammen med denne nederdel. I øvrigt bliver jeg nødt til at købe en lyseblå neglelak, så jeg kan matche på samme måde som det gør på modellen! Den kan købes HER

Jeg har også købt denne kjole, men den fortjener sit helt eget indlæg, fordi den er direkte F A N T A S T I S K. Jeg har svært ved at forstå at den “bare” er fra ASOS’ eget mærke, fordi den virker dyrere og den gennemsigtig detaljer er så smuk. Den får I at se meget snart – og det samme med disse tre ting også 🙂

EDIT: FLIPITASOS skulle give 15% rabat, men jeg har ikke selv testet det!

I just bought these three items from ASOS. The dress fits me perfectly and is very true to size. Bought knits are lovely, but they both run a bit big.

bloglovin

16 kommentarer

 • Malene

  Ej Jeanett, du kan ikke være bekendt at efterlade os med sådan nogle cliffhangers. Nu kan jeg jo ikke vente med at se dig i de to kjoler 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ret smart med den indsatte blonde i den strik der 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt vildt smart! Det giver lige blusen lidt ekstra 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lilli

  Ih hvor nogle lækre ting du har fundet dig! (:
  Har du en rabatkode til ASOS pt?
  Kh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg har lige lagt en ordre ved Asos, man får 15 procent med koden FLIPITASOS. God fornøjelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Hvor er den sorte kjole fantastisk smuk! Men endnu smukkere i den turkise farve -wauw!
  Har aldrig turde bestille fra asos men måske man skulle vove pelsen… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   WHAT?! Aldrig bestilt fra ASOS før? (kan du høre hvor forvirret jeg er?haha). Do it! Den kjole er ret normal i størrelsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er vild med den sorte kjole og kan godt forestille mig, at den sidder flot. Kan du fortælle mig om den er til at hive ned og amme i? Det er ikke helt let at finde tøj der både opfylder det krav og passer til en efter-fødselskrop.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er den! Du vil godt kunne amme i den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den grå trøje med indsat blonde er bare super sej! 😀

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Rigtig flot kjole, Jeanett. Men den er vist desværre ikke nedsat længere. Hvad røg den ned i, da du bestilte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den var vist nedsat fra £40 til 30, da jeg købte 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: November 2013