Random facts - blogging edition!

Moderne adventsstager

Moderne adventsstager
Adlinks:
1/ Finnsdottir HER   2/ By Lassen HER   3/ House Doctor HER
4/ Normann Cph HER   5/ Ferm Living HER   6/ House Doctor HER

Fra på søndag skal vi jo have gang i adventsstager og derfor har jeg kigget lidt på alternativer til den klassiske adventskrans, som jo ryger ud efter jul. Nemlig det lidt mere moderne adventstager. Jeg bruger selv min By Lassen kubus i kobber, som jeg i december pynter med lidt røde bånd og fint gran. Det geniale er jo at jeg bare skal købe pynten, fordi selve stagen har jeg hele året. Heldigvis byder boligmoden på ret mange lysestager med fire lys for tiden, så hvis man alligevel går og sukker efter en af disse, så var det måske en bedre investering at kaste krans-pengene i en af dem? Hvis jeg ikke allerede havde min kubus, så ville jeg uden tvivl hoppe på den fra Finnsdottir. Den er moderne, enkel og utrolig smuk. Samtidigt kan formen på den godt minde mig om julekugler, så jeg synes den ville være genial til formålet (men også til resten af året).

Har I en adventsstage eller krans? Og er I til de mere moderne adventsstager eller skal det være klassisk? I kan se, hvordan jeg bruger min HER

These candle holders are both modern, but also perfect for advent with their four candles. I’m using this one, but I also really like the one from Finnsdottir.

bloglovin

16 kommentarer

 • Julie

  Jeg glemmer faktisk altid både kalenderlys og adventskrans. Til gengæld bager jeg for fuld skrue. Så må det gøre op for den manglende julebelysning

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er jeg så til gengæld dårlig til, så der vinder du på point 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg plejer at have begge dele, da min mor altid arrangerer julehygge med pyntning af krans. Men i år bliver det til en pyntet adventsstage (Georg Jensens klassiske i sort…) – der er lidt for langt fra Paris til Gilleleje til adventshygge!;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det lyder ellers som en hyggelig tradition! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Man kan faktisk få en meget fin adventskrans, der ligner den fra ferm living bare med tal på. Den koster kun 100 kr. I rema 100. Blot et lille tip hvis det skal være lidt billigere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine stager! Vi har også kubus-stagen, dog i sort, som jeg brugte sidste år og skal bruge igen i år. Har købt nogle kobbertal billigt i Rema1000 for lidt tid siden. Så jeg skal bare have fat i stearinlys i en eller flere fine farver (er nok mesterlig lys i ens farver) og lidt julepynt og bånd fra Søstrene Grene, som pimper stagen lidt op 🙂

  Er ret vild med den første, du viser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det lyder virkelig fint med de kobbertal! Ja, den fra Finnsdottir er jeg også lidt småvild med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, nu må jeg se, hvor fint det bliver, når det hele bliver sat sammen. Men kobber og kubus går man vist aldrig helt galt i byen med 😉

   Og jeg MÅ ikke købe den fra Finnsdottir. Vi har simpelthen ikke plads til flere lysestager eller mere nips. Det siger min mand i hvert fald, og jeg må nok desværre give ham ret. Meget mod min vilje! Haha.

   /Line

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha jeg har samme fetish for lysestager (og skåle!).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Jeg har en ældre Georg Jensen sag, og ja jeg burde gå ud og investere i noget mere moderne, men som du skriver så er det bare så dejlig nemt, kun at skulle købe lidt pynt. Tror ubevidst min hjerne tænker, at det der med” adventskrans” det er der styr på. Ville i øvrigt vælge nr 3, hvis jeg skulle købe en af de fine i collagen. Men næste år køber jeg en ny… Måske:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er nemlig mega nemt!! (haha jeg har dog stadig ikke fået det gjort 😛 )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle fine stager! 🙂 Jeg har den fra Finssdottir i hvid, som jeg brugte sidste år. Jeg havde “pyntet” den med lidt kogler, gran og sukkulenter. Den er virkelig smuk, men kan ikke helt finde ud af om jeg måske skal have en gammeldaws grankrans i år – har længe brugt den velkendte fra Georg Jensen, så det er lang tid siden vi har haft en traditionel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åh misundelse på at du har den fra Finnsdottir!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Har længe ønsket mig Kubus-stagen i sort, og nu ser jeg en anledning til at købe den! For som du siger, er det alligevel penge hvert år, man bruger på en krans 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis! Og den kan du bruge igen næste år!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Selvom det er 2. søndag i advent, og man måske ikke har fået gang i en adventskrans/stage, så kan man sagtens nå det endnu. Det tog mig ca. 15 minutter sidste søndag at få bikset den her sammen. Jeg har brugt min Kubus-stage, lagt noget fint gran ovenpå (det klassiske pyntegran synes jeg bliver for voldsomt), sat fire grankogler under og pyntet med et hvidt snefnug i keramik. Koglerne havde jeg fra sidste år, gran købte jeg da vi alligevel hentede brænde i byggemarkedet og snefnugget fandt jeg hos Det Gamle Apotek her i Odense (mener det kostede 20-25 kr). Det er da en nem adventskrans? Det er i øvrigt 100% med vilje at jeg ikke pudser den op, men lader lysestagen forblive grøn flere steder. Jeg synes, at det er SÅ smukt mod det skinnede kobber – det minder mig lidt om gamle kirketage? I kan finde mere inspiration til moderne advents-brugbare stager i indlægget her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Random facts - blogging edition!