Barsel - hvordan vi gjorde

Novembers boligcravings

Novembers boligcravingsAdlinks:
1/ Bjørn Wiinblad skål HER   2/ Ferm Living marmor lysestager HER   3/ By KlipKlap 4fold madrasse HER   4/ Muuto bordskånere HER
5/ Royal Copenhagen “Prinsesse” sauceskål HER   6/ Nachtmann “Palais” champagneglas HER   7/ HAY sofapude HER

I denne uge skal jeg have fixet vores gang. Den blev ikke malet da vi flyttede ind (vi orkede det ikke, da stortset alle andre rum skulle males MANGE gange. Det tog os bl.a. 4 lag at få dækket en mosgrøn farve i køkkenet). Men nu skal det være! Så noget latte-farvet maling, derefter skal jeg have samlet denne lampe og så skal dette tæppe bestilles.

Alt den fokus på gangen (eller entre, om man vil) har gjort at jeg har kigget meget på boligwebshops de sidste par uger og jeg craver nu disse syv smukke ting. Vi havde gæster i lørdags til middag, og det gik op for mig hvor meget jeg mangler en sovseskål i gæstesammenhæng. Jeg ville sjældent bruge den til hverdag, men jeg mangler tit sådan en når vi har folk til mad. En anden ting vi levet uden i over et år er bordskånere. Jeg anretter altid maden til hverdag, så man slipper for at have 4 potter og pander stående på bordet, men det er alligevel tit at vi mangler dem i andre situationer. Dem vi havde blev væk i flytningen og denne gang vil jeg have nogen der er pæne! Disse fra Muuto er vildt pæne! Champagneglassene er såååå smukke og en lækker vintage-feel. Dem gad jeg godt drikke champagne af nytårsaften. Hvis jeg ikke får dem købt selv inden, så tror jeg de skal på min juleønskeseddel i år. Foldemadrassen fra KlipKlap ville være genial på Bellas værelse, da den kan “foldes” som en slags sofa. Vildt smart!

Har I nogle gode bud på andre pæne bordskånere end dem her? Vil gerne lige være sikker på at der ikke er noget jeg har overset inden jeg sætter mine fedte fingre i dem her. Kom gerne med links!

Right now I’m craving these things – please come into my home!

bloglovin

6 kommentarer

 • Camilla

  Jeg har disse bordskånere fra Ferm Living(http://www.designdelicatessen.dk/produkter/211-ferm-living/1781-ferm-living—cork-bordskaaner/), men har også hovedkulds forelsket mig i dem fra Muuto ovenover 🙂 Man kan vel aldrig få for mange?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   De er også fine! Vores gamle utjekkede var bare i kork, så tror lidt jeg gerne vil undgå det materiale denne gang 😉
   Ja dem her fra Muuto er sååå fede!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ja I skal helt sikkert have saucebåden, kan slet ikke forstå jeg har kunne leve uden. 🙂 Bruger også min til fx baked beans til brunch osv. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, den kan også bruges til andre ting! Den ryger nok også på min juleliste i år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  ihh hvor er de dog super fine de champagneglas!!!
  Tror de skal på min jule ønskeliste, men kan ikke finde dem på det link du har i indlægget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nå, så er de nok blevet solgt i mellemtiden! Prøv evt en fysisk Magasin!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barsel - hvordan vi gjorde