Mere Leowulff (tirsdagsønske #63)

Nye perleøreringe fra Erbs Denmark (og besøg af et TV-hold)

Nye perleøreringe fra Erbs Denmark (og besøg af et TV-hold) Adlinks:
Erbs Denmark øreringe HER

Som jeg nævnte i indlægget her, så er jeg ikke færdig med perle-trenden endnu! Og slet ikke da jeg i sidste uge faldt over disse fine øreringe fra Erbs Denmark. De koster kun 130 kr lige her og de findes også i guldfarvet på samme link.

I dag har jeg besøg af et TV-hold som et led af det hemmelige projekt jeg hintede til i dette indlæg (I kan også lure i det indlæg hvem der foreløbigt ellers skal være med 😉 ). Og som flere af jer allerede har gættet rundt på mine forskellige sociale medie-profiler, så er det Bloggerliv jeg skal være en del af. Jeg har sagt ja, fordi jeg gerne vil gøre det som en ekstra treat til jer læsere og inviterer jer endnu mere indenfor hos mig. Jeg håber, at I kommer til at synes at det er spændende at se. I dag skal vi vist have lavet min præsentationsvideo og muligvis også noget til det første afsnit jeg skal være med i (jeg tror at det er det der udkommer på søndag, men jeg er ikke 100% sikker. Ellers så er det næste uge. Det spørger jeg lige om i dag 😉 ). I kan i løbet af i dag følge med på min instagram her. Alle afsnit bliver sendt online her, og der er indtil videre blevet vist 3 afsnit. Har I set med indtil videre?

I’ve just bought these pretty earings from Erbs Denmark right here. Today a TV crew is at my place filming for my first appearance in Bloggerliv (it means “Blogger Life”).

bloglovin

9 kommentarer

 • Nanna L

  Ej, de ser fine ud! Kan dog ikke helt forestille mig hvordan de sidder i øtet – kunne du måske smide et billede op med dem på enten her eller på instagram? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Er indlægget sponsoreret af Erbs?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej det er det ikke 🙂 hvis det er sponsoreret, så skriver jeg det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Ej, de er fine! Men jeg kan ikke rigtig forestille mig, hvordan de skal sidde og ser ud på – kan du måske vise det enten her på bloggen eller instagram? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo selvfølgelig! Der kommer faktisk billeder af dem i de outfitbilleder jeg fik taget i dag 🙂 Der kan I se dem på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra D.

   Tænkte det samme som Nanna så glæder mig til at se billede med dem på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kommer snart! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Jeg fik lige sneget mig til at se lidt og det er altså ret underholdende at høre stemmerne og se levende billeder af nogen af de mennesker man har fulgt så længe og måske bilder sig selv ind at man kender lidt. Fulgte Trine meget da jeg var på barsel og tiden til tider var lidt tung. Hun er ærlig og humoristisk og nede på jorden. Glæder mig til at se dig tone frem på skærmen!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, hun er nemlig ret humoristisk. Jeg var også ret glad for hendes beskrivelse af hvorfor hun aldrig blev hjemmegående husmor. Den ramte hun simpelthen spot on i forhold til hvordan jeg også har det med det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere Leowulff (tirsdagsønske #63)