Adventsgaver til børn

Out of town

Out of town Adlinks:
ASOS kjole HERLine&jo ring HER

Den overskrift passede fint i går, da jeg gjorde billede klar og planlagde hvad dagens indlæg skulle indeholde. Virkeligheden er bare en anden i dag. Da vi hentede Bella fra vuggestuen i går nævnte de, at hun vist havde lidt med maven. Sidst hun havde det endte vi alle tre med at ligge i flere dage (selvfølgelig med Bella som den mindst syge af os), så jeg håbede at det bare var hende denne gang. Men nej, så heldig var jeg ikke. Allerede inden aftensmaden havde jeg småkvalme og resten af aftenen blev det kun værre. Uden at gå i detaljer (jeg regner med det er lige præcis den slags detaljer I godt kan undvære ;)), så har jeg tilbragt nat på en madrasse i stuen for at være tæt på badeværelset (og for ikke konstant at vække de to andre). Jeg fik først lidt søvn fra ved en 4-tiden og har det kun minimalt bedre i dag. Og i dag skulle jeg selvfølgelig have været et hurtigt smut til København til et enkelt event eller to. Jeg havde virkelig lyst til en tur til hovedstaden, men det kommer så ikke til at ske. Nu vil jeg kravler hen på min madrasse igen og se om der ikke er en serie jeg mangler at blive opdateret på.

Kjolen I kan se lidt af her er den her fra ASOS som jeg har snakket om. I skal nok få den at se snarest i fuld længde 😉

Today I was surposed to go to Copenhagen for a short visit a some blogger events. But I got sick 🙁 You can follow me on instagram if you want!

bloglovin

2 kommentarer

  • Åh stakkel! Sådan lå vi herhjemme i sidste uge. Det hjalp med æble og doven cola, hvis du mangler husmorråd 😉 Min kærestes nevø smittede os, og jeg forstår slet ikke hvordan han tacklede det så flot – endda på sin 1 års fødselsdag, for vi var godt nok ynkelig da det blev vores tur. God bedring!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventsgaver til børn