Novembers boligcravings

Outfit of the day #323

Outfit of the day #323Outfit of the day #323Outfit of the day #323Outfit of the day #323Outfit of the day #323
Adlinks:
Ganni dress (HERE) – Boohoo jacket – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE) – Leowulff bag (HERE) – ZARA shoes (similar here)

Har I haft en god weekend? Det har jeg! Min søster og hendes kæreste har været her hele weekenden, og det har været sååå hyggeligt! Lørdag havde vi lidt venner ovre også til middag (3 retter und alles!), spil, drinks og en masse hygge. Der er lidt billeder på min insta, hvis det er. I går var bare en dejlig, klassisk søndag, hvor jeg fik set både film (“Young Victoria” – jeg ELSKER Emily Blunt. Jeg synes at hun er så smuk, så smuk), Walking Dead (kun et afsnit, ellers kan jeg ikke sove bagefter) og så skulle jeg selvfølgelig også se første afsnit af Bloggerliv, som kan ses lige her. Fik I set det? Og hvad syntes I om det? Det kunne være der kom andre I kender med i serien også 😉

Outfittet her er fra Tims fødselsdag lige før weekenden. Det er i øvrigt også slut med bare ben herfra for i år. Jeg frøs pænt meget, da vi gik rundt oppe i gågaden, så strømpebukserne har været på lige siden 😉

My outfit last week when I went to lunch with my bf on his birthday. Last night I watched this new show about Danish bloggers. You can watch it here

bloglovin

21 kommentarer

 • Hej Jeanett

  Sikke da en fin kjole!:-) Det ligner den kunne være god at amme i!:-)

  Hvilken størrelse har du den i? Og er stoffet stretch?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den ville være super god at amme i! Nej, stoffet er “fast”, så slet, slet ikke stretchy. Jeg har en L 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  love the dress

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er bare så vild med dit outfit – så pænt!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså jeg synes ideen med bloggerliv er meget god, men udførelsen halter lidt. Og så forstår jeg ikke helt hvorfor hvad der skulle forestille at være et enkelt afsnit, er delt op i tre korte. Jeg tror ikke jeg kommer til at se flere afsnit med mindre jeg rent faktisk følger bloggeren bag. Dem fra afsnittet i går følger jeg nemlig ikke. Men råb lige højt når det er din tur (hvis det var det du hentydede til), for så kigger jeg med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   I will do 😉 Og jeg er ikke uenig med dig… jeg synes heller ikke første afsnit bare var awesome. Synes faktisk mange ting blev trukket lidt i langdrag. Men dem bag er jo også nye i det og jeg tror måske der går et par afsnit før man har fået “melodien”, hvis du forstår?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det håber jeg på! Jeg aner slet ikke noget om hvem der står bag og sådan, men der var bare lige lidt hjemmevideo over det 😉 Jeg kigger i hvert fald ind når du råber op!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har sagt det før, men nu siger jeg det lige igen: Den kjole er bare hammer flot! 🙂

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er jakken fin! Må man spørge om hvilken størrelse har du den i? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Selvfølgelig! Jeg har den i en UK14. Boohoo er MEGET småt i størrelserne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et lækkert sæt, det klæ’r dig også super godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan ikke forstå hvorfor det skal være delt op i 3. Hvis man endelig skal dele det op sådan så kunne de jo få hver deres del i stedet.. men det er vel noget gennemtænkt at man så ser det hele ved der er lidt af hvert i dem alle 😉 Men jeg vil da glæde mig til at du er med, som jeg da går ud fra du er, da jeg kan huske du var i kbh tidligere på året hvor en del af dem der var med 😉 Men hvis man ikke rigtig følger bloggeren der er med i, så er det nok knap så spændende og så var der lidt for meget Tina Maria i det og for lidt af de andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg må være dig svar skyldig mht opdelingen – det aner jeg ikke hvorfor!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt vild med Young Victoria. Specielt fordi jeg har en hund af samme race som hendes, min gamle hund var endda også samme farve 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hejsa. Er helt vild med din kjole og overvejer om den skal hjem i min garderobe:0) er den rummelig i model, svinger mellem 40/42. Kan du give lidt råd om str. Kh Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er rummelig alle steder pånær ved armene. Så hvis du fx har store overarme, så ville jeg i hvert fald ikke gå ned i størrelse!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Novembers boligcravings