Min nyeste ordre fra ASOS

Outfit of the day #324

Outfit of the day #324Outfit of the day #324Outfit of the day #324Outfit of the day #324
Adlinks:
Boohoo dress (HERE) – H&M Conscious jacket – Marc by Marc Jacobs bag (HERE) – D&G watch – Rihanna x River Island heels (similar here)

Den anden dag skulle jeg lige finde et billede af Bella fra vores ferie på Møn, og da opdagede jeg så samtidig at jeg ikke har fået vist jer dette outfit! Det er fra ferien en aften, hvor vi skulle ud at spise i Stege (på Støberiet). Jeg var i min (forholdsvis) nye kjole fra Boohoo, som er virkelig rar, når man ved man skal ind og æde 😉 Jeg fandt den nedsat til kun 140 kr HER.

I dag vil jeg købe maling, så jeg kan komme i gang med “Projekt Entre”. Derefter vil jeg kysse lidt på min datter inden jeg smutter til træning med min veninde. Har I nogle spændende planer denne torsdag?

I forgot this outfit from our vacation at Møn. I’m in a new dress from Boohoo which is on sale right here.

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nyeste ordre fra ASOS