Av!

Outfit of the day #327

Outfit of the day #327Outfit of the day #327Outfit of the day #327Outfit of the day #327Outfit of the day #327Outfit of the day #327
Adlinks:
ASOS coat (HERE) – ASOS blouse (HERE) – Ganni skirt – Marc by Marc Jacobs bracelet – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Gestuz boots (HERE)

Jeg har jo været i tvivl om hvordan jeg skulle tage nederdelen her med “ind i vinteren”, men men det synes jeg nu er lykkes med den her nye isblå bluse fra ASOS. Jeg viste jer blusen i indlægget her, men her er den så endelig på irl. Jeg synes at blusen og nederdelen sammen får mig til at tænke på en rigtig isvinter med de klare farver og ting der glimtrer. Der må altså godt snart komme noget sne til mig! Det her grå vejr er vildt kedeligt. Jeg er tættere og tættere på at klikke “køb” til en varm rejse i starten af året, hvis ikke den sne indfinder sig snart 😉 (who am I kidding, den rejser køber jeg jo nok alligevel 😉 ).

I er et par stykker der i indlægget om min vinterjakke efterspurgte billede af den åbent – voila! Jeg synes også den er pæn åben med den fine krave. Det er altså nok den pæneste vinterjakke jeg nogensinde har ejet. Genialt køb. Og jeg var ellers så meget i tvivl inden den ankom.

I just bought this iceblue blouse from ASOS to match my skirt from Ganni. I reminds my of winter with the blue and glitter. Can we please get some snow soon?

bloglovin

7 kommentarer

 • Cecilie

  åååh et fint outfit! Du ligner en der er stukket af fra Disneys Frost! Isblå og glimmer fungere lige så godt for dig som pink buksedragt (selvom den stadig er mit yndlingsoutfit!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Det ser rigtig fint ud!
  Noget helt andet – din MBMJ pusletaske, passede den med at hænge over styret på en kombivogn? Jeg kan simpelthen ikke søge mig frem til nogen som helst billeder hvor den hænger på styret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak 🙂
   Jeg kan desværre ikke svare på det fordi vi har aldrig haft en kombivogn. Dem valgte vi med vilje fra. Men der er en ret lang skulderstrop på tasken.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  love this sweater

  giveaway on my blog!

  http://www.hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Din nederdel klarer sig også godt i “vinterversion”! 🙂 Fedt sæt, alt behøver ikke være sort, fordi vi går ind i efterår/vinter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Natasha! Nej, det behøver det nemlig ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] I kan se hele outfittet HER […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av!