Nye perleøreringe fra Erbs Denmark (og besøg af et TV-hold)

Outfit of the day #328

Outfit of the day #328Outfit of the day #328Outfit of the day #328Outfit of the day #328
Adlinks:
ASOS dress (HERE) – Line&jo ring (HERE) – Gestuz boots (HERE)

Endelig fik jeg taget billeder af kjolen som så mange af jer har spurgt indtil (og som jeg også har teaset om et par gange 😉 ). Den er i strik, så den er en perfekt efterårskjole!  Og samtidig er den rigtig behagelig. Jeg synes faktisk, at den er lidt stor i størrelsen. Jeg har min normale UK12 (str. 40), og den er lidt løs i taljen. Hvis I svinger imellem to størrelser, så tag den mindste. I kan finde kjolen lige her.

I forlængelse af indlægget i går, så kan jeg fortælle at jeg er med i Bloggerliv (her) nu på søndag og næste søndag også. Så er planen desuden også at I kommer til at se mig på et tidspunkt i december OG igen til januar 😉 Så nu håber jeg ikke at I overloader på mit fjæs 😉 Tim er også med i noget af det, hehe. Udover at filme i mange timer i går, så var jeg på Lei:K til datenight, champagne og store bøffer med min “mand”. Der er flere billeder på min insta @missjeanett, men ellers så kommer der også mere om det i et senere indlæg. Hav en skøn dag, vi snakkes senere 🙂

I’m promissed you guys pictures of my new knitted skater dress from ASOS. It’s perfect for fall, but it runs a bit big, so if you’re inbetween sizes then size down. It’s available here

bloglovin

9 kommentarer

 • Dejligt at du lige løfter sløret for hvilke dage du er med, for som jeg også fik skrevet sidst, så er det nok lidt sjovere at følge med i Bloggerliv, når man også følger bloggeren til dagligt. De andre afsnit har i hvert fald ikke sagt mig særlig meget indtil videre =/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kan jeg sagtens forstå! Jeg tror at det er meget forskelligt hvordan folk har det; nogen vil helst bare se de bloggere de i forvejen følger mens andre gerne vil inspireres til måske at opdage nye de ikke kendte i forvejen. Men jeg håber du kommer til at kunne lide det jeg har lavet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liz

  great all black look

  giveaway on my blog!

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hvor ser du godt ud! 🙂 <3 Tror du ikke du har tabt dig en tøjstørrelse? Jeg synes efterhånden hver gang du har købt nyt tøj fra Asos, at du skriver det er lidt stort i størrelsen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jo, jeg har faktisk også overvejet det! Jeg plejede bare at være en ren UK12 før Bella og jeg er stadig ikke lige så slank som der endnu. Så det var også derfor jeg tænkte at det må være stort. Men jo, jeg har tabt mig!

   Og tusind tak!!! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin kjole! Den klæder dig virkelig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elsker elsker bare dit look! Glæder mig til at se dig i bloggerliv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange mange tak!! Og jeg håber at du kommer til at kunne lide det jeg har lavet der (og kommer til at lave fremadrettet 🙂 )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye perleøreringe fra Erbs Denmark (og besøg af et TV-hold)