Måned #20

Outfit of the day #329

Outfit of the day #329Outfit of the day #329Outfit of the day #329Outfit of the day #329Outfit of the day #329Adlinks:
ASOS knit (HERE) – OBJECT leather skirt (HERE) – Erbs Denmark earrings (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Gestuz boots (HERE)

Outfittet her er fra tidligere på ugen, da jeg filmede en masse timer til Bloggerliv. Det er derfor også det I kan se mig i, når afsnittet kommer online kl. 20 😉 Strikken har I set her før, men dengang var det lige blevet udsolgt – nu er den tilbage i alle størrelser her! Jeg tog en hurtig beslutning efter mit indlæg om lædernederdele og det blev til den fra OBJECT. Den vandt på elastikkanten og at den nu er sat ned med 40%. Læderet er virkelig lækkert blødt og jeg kan allerede mærke, at det kun bliver mere lækkert med tiden. Nu bliver det her indlæg næsten som en opsamlingsrunde, men I var flere der spurgte indtil øreringene i indlægget her, da I havde svært ved at se hvordan de skulle hænge i øret. Derfor sørgede jeg lige for at der blev taget en close-up af dem her. Jeg håber at de giver mening nu? 🙂

Husk at se med i Bloggerliv her fra i aften kl. 20.

This outfit is the one I’m wearing in my first episode of Bloggerliv which is online tonight at 8.00 pm right here! The leather skirt is new by the way. It’s from OBJECT here.

bloglovin

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måned #20