Min nye vinterjakke

Projekt Entre

Projekt Entre
Adlinks:
1. By Lassen 4-lys lysestage HER   2. Normann Copenhagen sko rack HER   3. Normann Copenhagen lampe HER
4. Muuto skænk i eg HER   5. Royal Copenhagen hortensia vase HER

Jeg opdager lige nu, at jeg har glemt at give HAY-tæppet i collagen et nummer. Flot! Men hvis I er blevet interesseret i det, så kan det fås lige her.
Nå, men denne weekend har stået på “Projekt entré” for mit vedkommende (sådan noget gider Tim ikke med mindre jeg tvinger ham. Og jeg kunne godt lige overskue det selv ;)). Der er blevet malet vægge i en lys “latte”-farve, som den egentlig havde i forvejen, men jeg har valgt en enkelt tone lysere. Desuden var der stadig huller fra søm der skulle fyldes og væggene trængte til en ny omgang. Lampen er blevet samlet og i den kommende uge skal jeg ind i HAY-butikken her i Odense og bestille tæppet. Hortensia-vasen har jeg allerede og det samme med en skænk. Min skænk er bare i teaktræ (der ligger billeder på min insta) og fra 1950erne købt på Lauritz.com sidste år. Jeg synes dog også at den her fra Muuto er noget så pæn, og den ville passe godt ind i indretningen. Nu mangler jeg bare at finde den perfekte løsning til alle vores sko. Det er ikke Bellas sko der er problemet (fordi så mange har hun heller ikke endnu), nej det er os to voksne. Jeg synes den her sko rack fra Normann Cph er så pæn, men vores entré har ikke plads til noget der “stikker for meget ud” i rummet. Det skal helst være lidt smalt, og jeg er faktisk bange for at den her fylder for meget der. Jeg lurer også på denne, men har samme reservationer. Har I et godt tip? Jeg er ikke til sådan noget her og det må helst ikke lugte for meget af at være super praktisk. Det skal først og fremmest være pænt!

This weekend I’ve worked on “Project hall”. I’ve painted the walls (in a light café latte colour) and the lamp got ensembled. Now I need the rug and somewhere to put all of our shoes!

bloglovin

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye vinterjakke