Projekt Entre

Siden sidst…

Siden sidst...

1. … har jeg tegnet sammen med Bella (imens hun slog mig i hovedet med en blyant)

2. … og resultaterne af mine “anstrengelser” var en udgave af Den Lille Havfrue, som vi ser ret meget hjemme for tiden.

3. … har jeg lagt sjove billeder op af min lillesøster og mig i matchende matroskjoler. Noget som flere af jer også har oplevet med jeres søstre, fandt jeg ud da jeg lagde det på instagram! Var det en del af slut-80erne/start 90erne af søskende SKULLE være ens klædt? Mig og Sabrina har i hvert fald som små været mere ens end vi ikke har været.

4. … har vi haft 8 til 3-retters middag. Vi fik god mad og hyggede hele natten. Virkelig en dejlig aften! Her er bordet lige inden gæsterne gik til maden.

5. … helt ærligt, dem der siger de ikke kan se mig i Bella de skal lige kigge på det billede der! Jeg kan helt selv blive i tvivl om hvem det er (men det er mig ca. 2 år 😉 ). Jeg har forresten et hashtag på instagram der hedder #retrojeanett hvor jeg lægger denne slags billeder op.

6. …. har jeg grint af Bella der en weekendmorgen insisterede på at spise havregrød sådan her: omgivet af giraffer og med solbriller på. Hun har lidt rockstar-tendenser 😉 I kender godt de historier om kendisser der vil have alt muligt underligt serveret i deres omklædningsrum, ikke? (kun de blå M&Ms, en helt speciel flaskevand fløjet ind fra Frankrig osv osv). Bellas krav engang kommer til at være havregrød og girafmotiver!

7. … har jeg tippet om en fin og meget, meget billig kjole fra H&M. Den koster kun 99 kr og den røg da også med hjem (I får den at se snart!). Den er her online og ellers fandt jeg den i begge H&M i gågaden her i Odense

8. … har jeg kort været i sommerhus i Millinge. Det var rigtig hyggeligt!

9. … december her på bloggen bliver ret sweet, og så siger jeg ikke mere 😉 Glæd jer!

I kan følge mig på instagram her @missjeanett

Lately I’ve been dining with friends, looked at old photos of me and my sister (did your parents dress you in matching outfits too?) and found a nice+cheap dress in H&M. You can follow me on instagram here

bloglovin

4 kommentarer

 • Julie

  Jeg tror matroskjolerne må have været den vildeste trend på den tid. Jeg arvede en fra min kusine, helt magen til jeres, og min lykke var gjort!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja jeg tror også det må have været en trend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er virkelig god til at tegne 😀 Og jeg har nu altid syntes, Bella havde et par af dine træk 😉 Men jeg kan især se det på billedet af dig som lille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak! Jeg har været meget, meget bedre tidligere. Jeg har desværre bare ikke holdt det ved lige!
   Ja, vi joker herhjemme med at Bella ligner en blanding af barne-Jeanett og voksen-Tim.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt Entre