Tirsdagsønske #61

TILBAGEBLIK: November 2013

TILBAGEBLIK: November 2013Jeg fik noget af en overskrift, da jeg blevet interviewet til Fyens Stiftstidende i forbindelse med kommunalvalget. I kan læse mere her (inkl hvor svært det var at få taget billederne sammen med Bella). I den helt modsatte grøft skrev jeg om at være ekstra klodset, når man er mor her

TILBAGEBLIK: November 2013
Rendte jeg stadig rundt i bare ben, men det var kun fordi det var i Italien. Outfittet kan ses her

TILBAGEBLIK: November 2013
Denne smukke dame fyldte 8 måneder. Om de første tænder, hendes første giraf (vildt at det allerede startede der?) og om ikke at ville æde jordskokker lige her

TILBAGEBLIK: November 2013
Kærlighed og kommunalvalg” fortsatte med bl.a. indlæg om hvordan jeg forholder mig som kæreste til en politiker, når jeg har egne holdninger (HER) og vores videoblog, hvor vi alle tre besvarede jeres spørgsmål her (ok, Bella åd mest bare en toiletrulle).

TILBAGEBLIK: November 2013Jeg var i matchende sæt fra Gina Tricot (i indlægget her), da jeg skulle på café med mødregruppen – uden børn! Jeg har siden brugt nederdelen alene her, men toppen har jeg sat til salg lige her.

TILBAGEBLIK: November 2013
Jeg lavede min juleønskeseddel for 2013 lige her. Alt er siden faktisk flyttet ind hos mig minus ringen.

TILBAGEBLIK: November 2013
Jeg testede babyalarm fra Philips Avent og var rigtig godt tilfreds! Læs mere her

TILBAGEBLIK: November 2013På selve valgdagen tog vi en lille bjørn med op for at stemme (på far) og bagefter spiste vi brunch på Druen & Bønnen med gravide Fie og Beate. Mere i indlægget her. Han blev iøvrigt genvalgt med over 900 personlige stemmer (mere her). Virkelig dejlig forløsning på en travl måned!

TILBAGEBLIK: November 2013
På selve valgaftenen var vi oppe på Odense Rådhus sammen med alle de andre kandidater. Fyens Stiftstidende opfangede, at det var første gang Bella blev passet og det kom der denne rubrik ud af i avisen dagen efter. Mere i indlægget her (inkl. hvad jeg havde på)

Den her måneden føles som flere år væk – ikke kun et. Det er meget fjernt for mig med hele valget. Det var også en vildt hård måned (jeg var meget alene med Bella), men også en voldsom forløsning da det hele var overstået og Tim blev genvalgt. Og endda med et meget højere personlige antal stemmer end første gang. Så fantastisk! Synes I ikke det virker som mere end et år væk?

I kan kigge i arkivet for november 2013 her

Looking back at november last year. The election for city councils where on so we had a busy month since my boyfriend was a candidate. He got elected and with a even higher number of votes than the first time he ran for office.

bloglovin

2 kommentarer

 • Cecilie

  Wow, er det virkelig kun 1 år siden? Jeg har det akkurat ligesom dig, tiden går skisme stærkt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja helt vildt! Og samtidig føles den måned såååå langt væk.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagsønske #61