Indretning: Min stue

Tirsdagsønske #61

Tirsdagsønske #61
Adlinks:
Ganni “Palais royal” blouse HERE Ganni “Palais royal” skirt HERE

Jeg er ikke helt færdig med at købe varme bluse til denne sæson og for tiden sukker jeg lidt over den her fra Ganni (med tilhørende nederdel). Jeg elsker v-hals og I ved jo at jeg ikke er farveforskrækket 😉 Så denne er spot on! Den findes dog også i sort her, hvis I synes denne farve er liiidt for fresh. I øvrigt elsker jeg nederdele med lynlåse foran, de sidder bare altid godt!
Hvis I er vilde med matchende sæt, så lavede jeg dette indlæg for ikke særlig længe siden.

I still need more warm blouses for winter and since I love v-necks my eyes have caught this one (with matching skirt) from Ganni.

bloglovin

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretning: Min stue