Vi holder jul alene

1-2-3- nem adventskrans!

1-2-3-adventskrans!1-2-3-adventskrans!
Adlinks:
By Lassen kubus stage HER

Selvom det er 2. søndag i advent, og man måske ikke har fået gang i en adventskrans/stage, så kan man sagtens nå det endnu. Det tog mig ca. 15 minutter sidste søndag at få bikset den her sammen. Jeg har brugt min Kubus-stage, lagt noget fint gran ovenpå (det klassiske pyntegran synes jeg bliver for voldsomt), sat fire grankogler under og pyntet med et hvidt snefnug i keramik. Koglerne havde jeg fra sidste år, gran købte jeg da vi alligevel hentede brænde i byggemarkedet og snefnugget fandt jeg hos Det Gamle Apotek her i Odense (mener det kostede 20-25 kr). Det er da en nem adventskrans?
Det er i øvrigt 100% med vilje at jeg ikke pudser den op, men lader lysestagen forblive grøn flere steder. Jeg synes, at det er SÅ smukt mod det skinnede kobber – det minder mig lidt om gamle kirketage?
I kan finde mere inspiration til moderne advents-brugbare stager i indlægget her.

Jeg går pt. og pønser på om denne her skulle stå ved siden af på et tidspunkt. Jeg har set flere inspirationsbilleder, hvor mange By Lassen-ting var stylet sammen og det så så fedt ud. Der er også skålen, men den ved jeg omvendt bare ikke hvad jeg skulle putte i, så hælder mest til den anden.

I made my By Lassen candle holder into a Christmas piece for advent. It was so easy and took less than 15 minutes.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi holder jul alene