Outfit of the day #333

12 julestrik

12 julestrik12 julestrikAdlinks:
1/ ASOS £32 HER   2/ ASOS £30 HER   3/ ASOS matchende kærestestrik, hers £36 HER og £36 his HER

4/ ASOS £50 HER   5/ ASOS £30 HER   6/ Club L £40 £20 HER
7/ Brace Soul £35 £22 HER   8/ ASOS £30 HER   9/ Brave Soul £40 £24 HER
10/ ASOS £28 HER   11/ ASOS £30 HER   12/ ASOS Reclaimed Vintage £38 HER

Det år jeg var i Birmingham (her), for at besøge min søster, var vi på et tidspunkt i Primark for at shoppe (det er jo næsten shoppinglov, når man er på de kanter. Det var i slutningen af oktobermåned og der var allerede julesweat -og strik alle steder i butikken. Vi jokede faktisk længe med, at vi skulle købe matchende julestrik, og overraske alle ved at dukke op i dem juleaften (mig inkl min bule på maven). Vi endte ikke med at gøre det, hvilket ellers kunne have været voldsomt sjovt (jeg så i stedet sådan ud den jul med kuglerund mave). Jeg overvejer lidt om man skulle lave noget sjov med sådan en bluse i år? Tim synes faktisk at nr. 3 med matchende kærestestrik er ret sjov (så længe vi kun skal være sammen med lidt venner, siger han 😉 ). Det er næsten for fristende at han har givet grønt lys til det, ikke? Jeg ved godt at vi nok kun kommer i den en gang i år, men det kunne seriøst være sjovt. Nærmest pengene værd alligevel! Hvis man ikke vil matche kæresten, så kunne man lave samme nummer med en bror eller daddy-o 😉 Hvis I har en kugle på maven denne jul, så har ASOS bl.a. denne og denne. Den sidste er ret sjov 😉 Og jeg vil også gerne fremhæve nr. 5, som kommer med tilhørende tal, så man kan ændre tallene på blusen i takt med at julen kommer nærmere, haha!
Og hvis I hører til dem der synes, at en julestrik er alt for fesent, så kan I gå all-in i en rensdyr heldragt her (hvis en af jer hopper i den i julen, så bliver I simpelthen NØDT TIL at sende mig et billede! Promiss?).

It might seem silly, but this year I think these jumpers are pretty funny! Right now I’m considering buying the “his&hers” matching jumpers no. 3. My boyfriend has already given me permission 😉

bloglovin

12 kommentarer

 • Jeg er fuldstændig klar på en nuttet julestrik! Kunne da være skøn til juledagene 😀

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Haha, jeg ELSKER jul – kan. ikke. få. nok.
  Køber sgu nr. 3 til mig selv og mine to brødre. Næsten pengene værd at se deres ansigter, når jeg hiver dem frem! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   HAHAHAHAHA! Ej hvor ville jeg gerne være en flue på væggen der!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S

  Ha ha, overvejer seriøst den rensdyrdragt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har i flere år været fristet af en rigtig julet sweater, men da den selvfølgelig kun skal frem en enkelt gang om året, vil jeg heller ikke kaste for mange penge efter en. Hvis jeg havde været forbi en Primark op til jul, havde det været ret oplagt! Måske jeg skal kigge på Asos 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   ASOS har i hvert fald vildt mange! Også til gode priser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg har også længe overvejet en julestrik, så i år er mig og min søster gået all-in med at købe matchende sweatre med rensdyr 😀
  Det bliver så hyggeligt at pynte juletræet i år! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   HAHA hvor er det fedt!! Hvis du er på insta og ligger billede på der, så tag mig lige!! Det vil jeg gerne se 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker dem virkelig! Spurgte min kæreste i dag, om han ville tage en grim julestrik på juleaften, hvis jeg købte en til ham – og det ville han sgu! Det skal altså udnyttes …
  Elsker i øvrigt rensdyrdragten! Den er fandme perfekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   HAHA hvor fedt! Ja, køb rensdyret til ham!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #333