Dagens planer og beklædning

12 nytårskjoler

12 nytårskjoler12 nytårskjolerAdlinks:
1/ ASOS £125 HER   2/ VILA 499 kr HER   3/ ASOS £42 HER
4/ Selected Femme 999 kr HER   5/ Virgos Lounge £190 HER   6/ Ganni 1999 kr HER
7/ ASOS £65 HER   8/ Selected Femme 699 kr 419 kr HER   9/ ASOS £95 HER
10/ Twist & Tango 1299 kr HER   11/ ASOS £65 HER   12/ TFNC 499 kr HER

Jeg har stadig ikke fundet min nytårskjole, så jeg gennemtrevler hele tiden netshops efter “den rette”. Jeg er ret opsat på at der skal være noget bling-bling over den. Det er jo kun nytår en gang om året, ikke? 😉 Jeg er helt syg med nr. 5, men jeg er omvendt også nærig. Knapt 2000 kr for min nytårskjole virker en tand too much. Men hvor ville den være fantastisk at iføre sig – jeg kommer helt til at tænke på en Bond Babe med alt det guld! Mere realistisk overvejer jeg lige nu nr. 4 og nr. 8 (begge tilfældigvis fra Selected!), og nr. 7. Den sidste minder mig om Jessica Rabbit. Eneste (ret vigtige minus) er at min størrelse pt. er udsolgt. Så det gør at valget nok står mellem de to fra Selected. Nr. 4 ville nemt kunne bruges igen til andre lidt mindre glitter-rige fester end lige nytår, så jeg ved ikke om den er det bedste valg?
Hvis jeg skulle hive noget frem fra skabet (eller, walk-in), så ville det være den her, men den passer desværre ikke helt endnu efter graviditet. Lidt træls, fordi den savner jeg virkelig. Den er så smuk!

Husk at rabatkoden DECEMBER20 giver 20% rabat på ASOS. Det er sidste dag i dag at den gælder! Jeg lægger lige nu sidste hånd på et indlæg med nytårskjoler for jer der er gravide. Det kan jeg forstå på mit kommentarfelt at I er mange der er.

Har I fundet nytårskjolen? Link gerne hvis det er!

I’m trying to find my self the perfect dress for new years. I love no. 5 and would love to be all-in gold, but it’s a bit pricy. No. 7 is awesome, but sold out in my size. So right now I’m leaning towards no. 4 and no. 8 – both from Selected. Have you found your new years dress yet?

bloglovin

13 kommentarer

  • Jeanett mikkelsen

    Sikke nogle fine bud ! Jeg har selv købt en lignende nr. 4 fra selected, den har dog kun perler rundt om halsen og ikke ned foran… Den er så fin med perlerne og det tynde stof ærmerne er lavet af. Den tror jeg bestemt du bliver glad for. Min tanke var præcis det samme som dig, at den godt kunne bruges til en anden god fest 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, det kan godt være det skulle være min kjole!! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annw

    hvis det kan hjælpe på humøret om nummer 7, så købte jeg den sidste år, til nytår (dog i grøn). Og den var virkelig ikke god! den så rigtig billig ud, og stoffet var super tyndt, så det fik mærkelige udsving, fordi pallietterne hev i stoffet, der hvor de ikke var syet helt lige. Den kradsede også forfærdeligt! tag du hellere en af de andre 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Åhh tak for den kommentar – så sukker jeg knapt så meget over den nu 😉 Tak!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nafisa

    Hej Jeanett

    Jeg har med stor glæde fulgt din blog rigtig længe, selvom vi INTET har til fælles og vi er i to vidt forskellige “stadier” i vores liv. Jeg er 18 år gammel og går i 3.G (har faktisk fulgt med siden jeg gik i 9.klasse), og jeg tror det er din personlighed der gør jeg gider læse med selvom vi ikke har samme tøjstil og jeg ikke er helt med på det der ost&vin + baby. Har aldrig rost dig før, men det kommer nu: Du er SKIDE god!

    Dernæst kommer jeg med et lille ønske. Da jeg går i 3.g er forårsfesten lige rundt om hjørnet (måske ikke lige rundt om, but you get me), og jeg er allerede på jagt efter en kjole. Jeg vil rigtig gerne en LANGærmet gallakjole, og dét synes jeg er ret svært at finde (medmindre de skal koste en halv arm aka. 5000 kr…). Kunne du måske (og hvis du har tid) lave et indlæg med langærmede gallakjoler?

    En masse kærlighed (og en smule SRP stress) fra Skanderborg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sabrina

    Jeg syntes nr. 4 ser dødssyg ud – slet ikke hvad jeg ellers forstiller mig er din stil!!! nr 10 tror jeg vil være flot på din smækker krop og farven er fin.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Haha ok, jeg synes ellers at nr. 4 er så fin! Og tak for komplimentet <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

    Synes nr. 4 er vild fin!

    Lanvinkjolen var/er virkelig pæn! Men dog vil jeg faktisk sige, at det pæneste ved dét outfit var dit hår – det klæder dig virkelig pænt med opsat hår på den måde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, jeg leder også desperat! Hvorfor er udvalget altid helt forfærdeligt og never just right når man selv leder? Eller også er størrelsen udsolgt 😉 Jeg er også på bling bling, det handler jo om at give den gas når anledningen byder sig! held og lykke med jagten 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, og så synes jeg også bare at udvalget er vildt dårligere i år end det plejer at være. Eller er det bare mig?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

    Jeg havde selv klikket disse hjem https://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&langId=-1&storeId=12556&catalogId=33057&parent_categoryId=&categoryId=223017&productId=17266392 og https://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&langId=-1&storeId=12556&catalogId=33057&parent_categoryId=&categoryId=&productId=13046279, da jeg ikke kunne tage en beslutning…

    Den grønne er dog alt for lille – der er ikke rigtig stræk i og ingen lynlås, så kan ikke få den på overhovedet 🙁 Det er ret øv for den er så pæn. Dog er den sølv også VIRKELIG flot (var bange for den var for billig at se på, men overhovedet ikke!), så den glæder jeg mig meget på at have på til nytår 😀 Jeg synes den er så fin, og også meget nytårsagtig – uden dog at være for meget (skal holde nytår med folk der ikke klæder sig så “vildt” på til nytår som jeg kunne ønske 😛 )

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Åh jeg er også vild med den grønne. SÅ smuk, men hvor er det øv med størrelsen og ingen lynslås?

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens planer og beklædning