Min jul i billeder (om lidt om hvordan det var at være "alene")

Julefamilien

Julefamilien  Mig, Tim, (sure) Bella, svoger Jens og lillesøster.

Jeg vil lige afslutte julen, her på bloggen, med at dele det her billede vi tog lillejuleaften. Sidste år tog vi bare et af mig, min søster og Bella, men i år syntes jeg at mændene skulle med. Og nej, vi havde ikke farvekoordineret på forhånd, haha! Jeg havde i øvrigt dette sæt fra ASOS på (bluse her og nederdel her). Det er virkelig genialt, behageligt og så får man den pæneste røv i den nederdel! Som I kan se, så gad Bella virkelig ikke. Der er kun et andet billede der er meget lidt bedre af hende end det her, men der havde to af de voksne lukkede øjne, haha. Bella havde i øvrigt denne kjole fra Noa Noa på (mega nedsat her nu – typisk), og så havde hun denne her på juleaften (og sidstnævnte regner jeg med at gentage nytårsaften).

Nu er den jul vist også overstået. Jeg tog julepynt ned i forgårs og juletræet blev slæbt ud i haven i går. Jeg elsker hyggen der er i december, men når juledagene er ovre, så kan jeg ikke få julepynten ned hurtigt nok. Der er jeg virkelig blevet træt af det. Nu skal huset lige have en rengøringsoverhaling, så det er klar til nytår. Vildt at det allerede er om to dage! Jeg kunne godt bruge et par dage mere…

A small family portrait we took on the 23rd. It’s me, Tim, Bella, my sisters boyfriend and my younger sister. Bella really didn’t wanna do it 😉

bloglovin

19 kommentarer

 • Sara

  Du ser godt ud! Der er Blake Lively vibes over dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh du er sød! Jeg har faktisk fået den med Blake Lively før – og jeg lapper det i mig hver gang 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor ser du knaldgodt ud, du stråler! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Taaaak Camilla <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Så lidt! Forresten, hvilken størrelse tog du det lyseblå sæt i, og sidder det godt? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det sidder SÅ godt – især nederdelen! Jef tog bare min almindelige str (de er begge stretchy i stoffet).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hs

  Virkelig skønt billede af jer allesammen! Og du stråler jo virkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Wow hvor ser du bare knald godt ud, du ser virkelig ud til at nyde det selskab du er i og nu er du også skyld i at jeg lige har klikket et nyt sæt tøj hjem, fy fy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D

  Kanongodt billede af en DEJLIG familie:) Og sure babyer hører med, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Pernille! Og ja, haha – det gør de næsten 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det er virkelig et dejligt “gør-mig-glad-billede” det der

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Ha ha, var ellers lige imponeret over valg af farver;) Lækker hårfarve din søster har!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Hvor er din søsters bluse fra? Den er rigtig flot!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Det er et sindssygt godt billede af dig – hold op hvor du stråler.
  Dejligt familiebillede. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Pernille 😀 Det er også nogle dejlige mennesker jeg står sammen med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min jul i billeder (om lidt om hvordan det var at være "alene")