12 nytårskjoler

Ny header efter 3 år!

 

Ny header efter 3 år!

Det er 3 år siden jeg sidst skiftede min header (det gjorde jeg sidst i forbindelse med at jeg kom med i Bloggers Delight… som en af de “originale” 7 blogs). Jeg har været rigtig glad for den gamle, og som bloglæser bliver jeg selv irriteret over blogs, hvor de skifter header en gang i kvartallet (der er noget af det velkendte og “trygge” der ryger hver gang, synes jeg). Men det havde altså længe været på tide med et skifte! Jeg har især gerne længe ville have en, hvor jeg faktisk kigger på jer – ser jer i øjnene – i stedet for at jeg sidder lidt drømmende med lukkede øjne (selvom det egentlig siger en del om min personlighed, haha. I’m a dreamer). Billedet her blev taget i går, og egentlig bare som en del af en omgang outfitbilleder, men der var et eller andet ved det der fangede mig. Jeg føler, at det er mig, lyset er godt og farverne passer ret godt her på bloggen. Det var slet ikke meningen at der skulle komme en ny header ud af det, men det gjorde der. Og jeg er selv VILD med den. Også med de fonts jeg har fundet. “Jeanett” er faktisk uhyggeligt tæt på hvordan jeg selv skriver mit navn i hånden. Det gør det endnu mere personligt.

Kjolen er fra Boohoo lige her. Jeg har skrevet infoen på siden her, så I altid kan finde det (jeg fik nemlig ofte spørgsmål omkring øreringe, læbestift og ring på den gamle header. De var klassiske FAQ). Der kommer et fuld outfit med billederne i morgen!
Hvad siger I til headeren? Er den ikke bedre end den gamle?

I got a new header! It has been 3 years since I last changed it so I thought it was about time! My dress is from Boohoo here and my lipstick from Oriflame here. The full outfit will be on the blog tomorrow.

bloglovin

48 kommentarer

 • Christina Nielsen

  Jeg elskede din gamle header, den var så fin. Men forandring fryder og smuk er du 🙂 I øvrigt fedt med noget “skrift”, alle andre bloggere ikke bruger! Yay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Christina! Hehe ja jeg prøvede også at gå udenom de meste brugte i blogland. Selvom der er nogle virkelig pæne i mellem der også (der er jo nok en grund til de er meget brugt, hehe)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elskede den gamle header, men må indrømme at jeg også var ved at være lidt træt af at kigge på den. Det er trods alt alligevel ret mange gange, man ser den i løbet af tre år, når man læser alle dine indlæg.
  Den nye er virkelig også fin! Den virker meget mere personlig end den anden – nok netop fordi du ser os i øjnene, og så ser skriften også bare rigtig håndskrift-agtig ud. Desuden passer farverne virkelig godt sammen med resten af dit design. Det er i hvert fald uden tvivl en header, jeg ikke sådan lige bliver træt af at se på, og det er altså ret vigtigt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Simone! Og det er helt ok – jeg var også selv ret træt af den efterhånden 😉 (tænk på hvor ofte jeg har kigget på den, haha!).
   Jeg er også selv vild med skriften – det er faktisk et mix at 3 forskellige fonts 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg synes lyset er fantastisk og skrifttypen lige i øjet… Men altså… du er en fantastisk smuk kvinde! Jeg ville nok bare ønske du havde smilet på din header. Jeg opfatter dit humør og din humor som en stor del af din personlighed, og det synes jeg faktisk går lidt tabt her, hvilket jeg finder rigtig ærgerligt.
  Men det er DIN header, og hvis du synes den er fantastisk er det jo dén du skal have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe det er sjovt at I altid er meget fokuseret på om jeg smiler. Jeg har det bare ligesom Victoria Beckham engang har udtalt (fordi folk også altid spurgte hvorfor hun aldrig smilede på billeder): jeg føler mig bare pæneste når jeg ikke gør 😉 Det har taget mig et år at finde et billede jeg synes var header-værdigt (også mht lys, kvalitet osv), og der er det dog bare lidt tilfældigt at jeg ikke smiler. Det er ikke planlagt at jeg ville have et ikke-smile billede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er super flot 🙂
  Må jeg spørger om hvor du laver dfm henne ? Vil nemlig gerne ha en header som er et helt billed og med skrift på og da jeg ikke er teknisk god ja så kan det være lidt svært 🙂 Er det et program du har ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg har lavet den i Photoshop. Det er desværre ikke en nem metode – det kræver lidt at man kender til programmet. Jeg har gjort mange ting ved billedet her: leget med lys, farver, fjernet en underlig plet på min hage (altså noget lysglimt der var en plet), kontraster, klippet det til den rette størrelse, fundet og blandet 3 forskellige skrifttyper, fremhævet mine øjne lidt, redigeret en masse biler i baggrunden væk osv. Det har taget en hel eftermiddag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja jeg tænkte det nok 🙂 jeg må se hvad jeg kan finde ud af 🙂 Du ville ikke kunne være behjælpelig for en sum penge vel :-)? Nu er jeg bar direkte og su siger selvfølgelig bare nej 🙂
   Og igen jeg synes den er rigtig fin og at du ser smuk ud ! Især lyset er virkelig fedt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg kan sagtens hjælpe, men jeg kan ikke trylle. Ment på den måde at billedet skal i sig selv være i en god, høj kvalitet. Mit billede var godt i sig selv og så er der bare blevet skruet lidt op og ned for nogle ting. Giver det mening?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo det giver mening 🙂 Har et godt Canon kamara som burde kunne lave et godt billed 🙂 Kan jeg sende dig en mail når jeg har fået et par billeder og så kan vi lige snakke 🙂 ?? Ville være virkelig sødt og vil gerne betale lidt for det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det kan vi sagtens! Og jo mere “rolig baggrund” desto nemmere er det for mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg synes der er et eller andet med dit venstre øje og munden der er lidt ‘off’, lidt som om du er lige ved at sige noget, men også lidt uhyggelig. Personligt kunne jeg bedre lide det andet billede, da jeg synes det var pænere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha! Det med munden kan jeg ikke se. Det mrd øjet trot jeg handler om at jeg løfter øjenbrynet på det til højre (det ser man bare ikke så godt pga pandehåret). Jeg kan godt lide det!

   Og i sidste ende spurgte jeg nok mest til headeren som helhed – ikke at hver en af mine kropsdele skulle kritiseres ;))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sine

  hvor var det nu liiiige dine øreringe fra den gamle header var fra? jeg beundrede dem vær gang jeg klikkede ind her på siden 🙂 nu må jeg nok selv have mig dem nu de ikke er her mere 🙂 men den nye header er også smadder flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Sine! De var fra Kranz og Ziegler – desværre ret gamle, så jeg ved faktisk ikke om de stadig kan opdrives?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjovt nok tænkte jeg faktisk på forleden hvornår du sidst havde skiftet din header 😉 Selvom jeg synes at den gamle også var super flot, så er den her lige en tand bedre – nok fordi du kigger på os, og fordi lyset er så fint bagved. Og så er det så fint at farvens kjole går igen med “baggrunden” på bloggen. Det eneste jeg faktisk studsede over ved den nye header, er at den slutter lidt hurtigt øverst – jeg troede min side ikke ville scrolle længere op 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg ville også gerne have haft mere af mit hoved med, men jeg har nogle mål jeg skal holde mig til. Og lige mig hvordan jeg vendte og drejede den, så kunne det rent matematisk bare ikke lade sig gøre.
   Og tusind tak – jeg synes også selv at denne lige er et hak bedre end den sidste 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Jeg synes du har ramt plet Jeanett og jeg synes altså at den her er flottere end den gamle. Nok netop fordi vi rigtig kan se dig og dine øjne. Farverne er smukke og skriften er jeg helt tosset med. Og din hårfarve på billedet, den tror jeg lige jeg viser frisøren næste gang, der er ingen frisører der forstår helt hvad det er for en lys hårfarve jeg gerne vil have, men der er den jo!
  Kort sagt, den og du er bare super flot!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Årgh hvor er du sød Anne!!! Tak! Og ellers sig til mht frisør – så kan jeg bare guide dig til min her i Odense. De er gode og de forstår bare altid hvad man vil have!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er rigtig flot, forstår godt du synes der er noget der fanger 🙂 ku dog også rigtig godt li den gamle 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-line

  Sorry men jeg syntes bare ikke det er det bedste billede af dig- normalt er jeg fan af dine billeder, men syntes altså du ligner en der prøver at være sexet… Trutmund og et eller andet med øjnene… Beklager men det er et no go herfra!!!!;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Er mere til den gamle, syntes du ligner en der lugter til noget grimt!!
  Men farverne er fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mest til den anden header, den synes jeg var rigtig pæn 😉
  Men det er jo altid godt med lidt forandring, når man har haft den samme header i tre år 😉 Hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg var ved at være ret træt af den gamle, og 3 år er lang tid! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Sikke nogle strenge kommentarer du har fået! Det var vel headeren og ikke ALT, hvad der kan kommenteres ved dit udseende, der skulle kommenteres. Synes ærlig talt folk skulle tænke om de selv ville blive glade for sådan nogle kommentarer?

  Anyway! 😀 Jeg synes det er en rigtig fin header – dejligt med lidt nyt at se på. Er vild med farverne, skriften, fokuseringen og det skarpe blik du sender! 🙂 Og så får man rigtig dine flotte lyse lokker at se her. Me like!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe nej, jeg synes heller ikke at jeg inviterede til at vi skulle breake mit ansigt ned i små dele og analysere os frem til det gode og dårlige. Men hey, jeg hopper op og falder ned på det. Jeg er selv helt vild med den!

   Og tusind tak! Jeg er også selv helt syg med lyset på billedet. Vi var heldige og ramte lige en solstråle helt rigtigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ku ikke lige skrive mere i vores “tråd” 🙂 Men lyder super fedt 🙂 Vi får skudt nogle billeder hen over ugen og så kontakter jeg dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Marland

  Den er helt fin, jeg tror ikke, jeg går så meget op i den slags 😀

  Men jeg er bare i chok over de kommentarer, du har fået på IG?
  Wtf…

  Du ser fin ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg sad helt også og var paf. Ikke over at folk mener det – det må de sgu gerne – men at de følte behovet for at udtrykke sig sådan over et harmløst billede. Der burde indføres kørekort til de sociale medier.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forandring fryder også engang imellem 🙂 Og ja, farverne passer så godt til bloggen og lyset er så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg synes virkelig den er flot!! Lige i skabet! Elsker simpelthen skriften – super flot! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Josefine! Jeg er også selv vild med skriften!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes den nye header er SÅ fin. Men man skal lige vende sig til den, troede et sekund at jeg var gået forkert, indtil jeg huskede det 😀 Men er vild med begge headers! Forandring fryder jo

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg syntes også det var på tide med en ny en efter 3 år 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • chris b

  Selvfølgelig skal dit udseende ikke kritiseres, men med det sagt, så er billedet af dig jo altså halvdelen af headeren og når du så spørg om dine læsere kan lide den, og de kommentere på f.eks. dit ansigtsudtryk, så synes jeg ikke det er nødvendigt at du bliver defensiv og svare at ‘den bliver ikke ændret’ og ‘i sidste ende spurgte jeg nok mest til headeren som helhed – ikke at hver en af mine kropsdele skulle kritiseres’.
  Det er jo deres mening – og du bad om den.

  Personligt er jeg ikke vild med selve headeren – men som andre har sagt, farverne passer ind i dit univers, og forandring fryder 😉

  God jul!
  Chris B

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Igen – jeg synes der er forskel på at skrive “jeg er ikke så vild med den, ikke det bedste billede af dig” og så at skrive “dårligt billede – det ligner du lugter til en prut og dine øjne er mærkelige!”. Kæmpe kæmpe stor forskel i mit univers.

   Og jeg er faktisk ikke enig. Jeg spurgte om folk kunne lide headeren, ikke om hvordan de syntes jeg så ud.

   Desuden synes jeg faktisk ikke jeg er særlig defensivtiv. Jeg synes bare der er en grænse for hvilke kommentarer man skal finde sig i som blogger. Der er nemlig en grænse – også selvom man er en “offentlig person”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Og du synes helt seriøst ikke at der var nogle af kommentarerne der er for meget/over grænsen? Fordi hvis du ikke gør, så handler det jo bare om at vi ikke er enige i hvad folk kan tillade sig online. Også selvom man inviterer til holdninger. At man inviterer betyder ikke at jeg giver folk en blankocheck til dårlig opførelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg kan slet ikke huske den gamle, nu hvor du har udskiftet til den nye, så det kan tydeligvis ikke betyde så meget for mig:) men synes du ser fin ud på den nye 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er også helt okay at det ikke er det! Og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Dit hår er så pænt! Jeg er vild med billedet! Måske kunne du prøve en lysere farve på øjenbrynene, men jeg ved jo godt at det er smag og behag…nogle kan godt lide det optegnede look og det er jeg også cool med

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mine øjenbryn er faktisk ikke optegnet 🙂 Jeg er jo fra naturens side rigtig mørkhåret, så mine bryn har bare min naturlige farve. Jeg plukker og former dem dog. Og jeg elsker de meget mørke bryn i kontrast til mit lyse hår.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] lærte aldrig at elske den, som jeg havde før. Hvilket flere af jer heller ikke gjorde (læs bare indlægget her). Men den her er jeg SÅ glad for! Kan I lide den?Kjolen jeg har på er den […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 nytårskjoler