Julefamilien

Ny kjole fra Selected Femme

Ny kjole fra Selected FemmeAdlinks:
Selected Femme kjole 499 kr HER

Jeg skal have opdateret min “office garderobe” lidt nu hvor jeg skal sidde på et office fra lige om lidt. Jeg vil gerne have en masse pænere hverdagskjoler, så jagten på den slags er gået ind. Jeg klikkede faktisk den her hjem få minutter efter jeg opdagede den her. Den er så pæn – elsker farveskalaen! Den ankom faktisk i lørdags, så jeg kan også berette om at størrelsen er meget normal. Jeg har købt en str. 40 og det er jeg normalt hos Selected. Målet er en nye 4-5 nye kjoler i den dur, så nu må jeg ud at lede.

Kjolen kan man købe lige HER

Now that I’m going to be sitting at an office from January then I need some nice “office dresses”. I just bought this one from Selected Femme. It’s available here.

bloglovin

2 kommentarer

 • AV – den er godt nok pæn. Den kunne jeg også godt finde på at klikke hjem til min office-garderobe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg klikkede også min hjem uden at blikke. Den er sååå pæn!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefamilien