Nyt afsnit af Bloggerliv

Outfit of the day #334

Outfit of the day #334Outfit of the day #334Outfit of the day #334Outfit of the day #334Outfit of the day #334 Adlinks:
River Island knit – ASOS coat (HERE) – H&M dress (HERE) – Gina Tricot gloves (similar here)
Erbs Denmark earrings (HERE) – Leowulff bag (HERE) – ASOS boots (HERE)

Haha sidder mit hår ikke bare godt på det første billede? Outfittet er fra da jeg var på Valdermars Slot sammen med min veninde Ann-Sophie (jeg har to veninder der hedder nøjagtig det samme – Fie der havde Mit Udtryk kalder jeg dog bare Fie 😉 ). Det blæste en halv pelikan og var mega koldt (jeg frøs SÅ meget, da vi tog de her billeder). Men det var en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor vi begge fik shoppet lidt julepynt til vores juletræer (Ann-Sophie havde endda et helt juletræ med hjem), drukket glögg og spist æbleskiver, krydset fingre for at Caroline Flemming inviterer os til jul på slottet (hvor er det hyggeligt!) og så blev jeg vildt inspireret til at gøre mere ud af pyntning af julebordet i år. I en af de flotte sale havde de pyntet det smukkeste julebord med bl.a. Royal Copenhagen (selvfølgelig), Georg Jensen Damask (selvfølgelig) og mange andre danske designere. Der var bare så meget gran, så mange lys og lir, at jeg nu er blevet inspireret til at det sagtens kan blive vildere! Jeg tror dog ikke at jeg vil pynte med hele træer på bordene lige i år 😉

Uf, jeg skal snart en tur til frisøren, kan jeg se… Nå, men kjolen er den billige fra H&M, som jeg også havde på her. Strikken fra River Island har I også set flere gange allerede (bl.a. her og her), og det samme med jakken og støvlerne. Jakken er altså et af mine mest geniale køb dette halvår! Jeg har også snakket så positivt om den, at Ann-Sophie har snuppet den i sort. Og vi havde dem begge på den her eftermiddag… veninde-jakker! Vi var så yndige 😉 Tim løj så sødt for os inden afgang, og sagde at det lagde man sleeeeeet ikke mærke til haha. Jeg er dog ret ligeglad. Hvis jeg havde været 15 år, så havde jeg syntes det var voldsomt irriterende, men nu synes jeg faktisk bare det er sjovt. Har jer og jeres veninder også nogle af de samme ting?

Husk at kigge forbi Louise lige her, som udlodder dagens præmie i vores julekalender. Der er lækre ting til boligen!

Outfit from when I spend a afternoon with my friend at Valdemars Castle.

bloglovin

2 kommentarer

  • Line

    Fint outfit og rigtig fin jakke! Mig og min veninde har simpelthen også så end tøjsmag og så mange ens trøjer og bluser, at vi i gymnasiet altid sendte en SMS om morgenen, når vi havde en trøje på som den anden også havde, haha 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt afsnit af Bloggerliv