Ny kjole fra Selected Femme

Outfit of the day #336

Outfit of the day #336Outfit of the day #336Outfit of the day #336Outfit of the day #336Ganni blouse (HERE) – InWear skirt (HERE) – Erbs Denmark bag (HERE) – Gestuz boots (HERE)

Jeg føler godt nok ikke, at der er særlig mange timer i døgnet i øjeblikket. Desuden har jeg sovet dårligt i en 3-4 dage nu, så jeg er træt allerede når jeg vågner. Og så er man jo bare bagud på point fra dagens start af? Det er lidt træls. Desuden er Bella ved at få kuller af at være hjemme. Hun har været småsyg inden jul, så inklusiv ferie, så nærmer vi os snart 3 uger, hvor hun ikke har været afsted. Hun er ved at smadret alting herhjemme og vi voksne trænger virkelig, virkelig til en voksen-break. Og hver dag når hun sover lur, så er jeg i det evige dilemma: burde jeg selv tage en lur? Skal jeg blogge lidt? Hov var der ikke noget tøjvask der var over-due også? (jeg har vasket tre vaske bare i dag, fordi både Bella og jeg var løbet tør for flere forskellige ting) eller skal tage op og træne? Indtil videre er det træningen jeg har forsømt og det stresser sådan lidt i baghovedet. Fordi jeg får dårlig samvittighed over det. Jeg føler mig som en kælling, når jeg siger det, men jeg glæder mig altså lidt til at vuggestuen åbner igen. Og det kan jeg mærke at Bella også gør, så der er vi da i samme båd 😉

I dag skal jeg lige have styr på de sidste ting til i morgen. Det er heldigvis virkelig i småtingsafdelingen, da alt det vigtige er under control. Rart! Strikken her er min go-to-ven, når det er rigtig koldt. Altså, når det nærmest bider udenfor. Den er så dejlig varm. Man mister bare lidt kropsformen i den, så jeg satte en kort, metallic nederdel til for ekstra lir 😉 Strik kan stadig fås her (selvom den er fra sidste år) og nederdelen her.

I love this knit because it’s so warm! I styled it with a metallic skirt for a bit of bling!

bloglovin

2 kommentarer

 • Liz

  great look

  Giveaway on my blog

  http://hashtagliz.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Gode stænger! 😉

  Hvilken størrelse har du nederdelen i og hvordan er materialet? Har selv overvejet sættet fra InWear som jeg synes er så fint, men gider det ikke hvis det er ‘stift’. 😉 Har du blusen også?

  Og godt nytår. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny kjole fra Selected Femme