It's going to be a white christmas

Siden sidst…

Siden sidst...Adlinks:

1/ … har jeg flere gange været helt smadret (og rød i hovedet) efter en god omgang træning med min veninde Ann-Sophie. Det hjælper altså på hvor ofte man kommer afsted, når man har en træningsmakker.
Min tights er fra Nike, men de er vist udsolgt nu. Disse her er dog helt samme model, og dem gad jeg godt at tilføjer herhjemme snart. Jeg er lidt træt af kun at have et par gode træningstights.

2/ … har jeg købt masser af friske blomster hos min lokale blomster-pusher her i Skibhuskvarteret. Jeg elsker at have blomster i mine vaser, så jeg besøger dem ofte 😉

3/ … har jeg brugt masser af tid i Odense “vinter” Zoo sammen med hende og ham der. Og så havde vi også taget (Bellas) Moster Bina og Onkel Jens med. De to mænd havde bare reeeet mange tømmermænd 😉 Bellas flyverdragt er i øvrigt herfra. Jeg pønser på indlæg om den snarest, fordi I er et par stykker der har spurgt.

4/ … har jeg spist kæmpe ribeye på Lei:K, da Tim og jeg havde datenight. Jeg havde i øvrigt det her på den aften.

5/ …. har jeg beundret det smukke træ her i Odense (lige ved Lotzeshave). Smukt og gammelt! Odense er generelt god til det med julebelysning!

6/ … har jeg igen fundet flere beviser for at min lillesøster og jeg ikke har været i andet end matchende outfits hele vores barndom. Her er det pastellyserøde leggings, slidste denimjakker og hvide sandaler. Det er hot!

7/ … har jeg drukket eftermiddagste (og spist franske makroner) af mit, efterhånden vel assorterede, Royal Copenhagen prinsessestel. Jeg har efterhånden en god samling!

8/ … har jeg beholdt en lille syg tiger hjemme fra vuggestue. Konstante ellevetaller under næsen og småfeber klares bedst i en tigerdragt, tegnefilm og med masser af kys fra mor 😉

9/ … har vi fået ryddet et ellers meget lidt brugbart indhak i kælderen, og er nu ved at omdanne det til vinkælder. Ja, send gerne mere vin! Samlingen er ikke så imponerende endnu 😉 (eller også så drikker vi det for hurtigt?).
Selve vinreolen er bare denne fra IKEA.

What I’ve been up to lately: working out (and looking like I’ve been run over by a bus after…), been to Odense Zoo with my daughter, ate steaks at Lei:K, laughed at old photos of me and my sister always wearing matching outfits and started my own wine cellar in our basement!

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's going to be a white christmas