Outfit of the day #336

Vi ses i 2015!

Vi ses i 2015!

Jeg har planlagt rigtig godt til i dag (bordet her dækkede jeg i går), og regnede derfor også med at der ville være tid til lidt blogging, men pludseligt løb tiden fra mig. Derfor kigger jeg bare lige hurtigt ind for at ønske jer et rigtig godt nytår. Tusind tak for i år og tak fordi I læser med – og endnu mere tak for jeres uendelige engagement.

Sidste år da jeg stod lidt i tolv tænkte jeg “2014 MÅ bare blive bedre end 2013”. 2013 var ikke sød var mig, og udover verdens smukkeste datter og vores fede hus, så har jeg ikke mange gode ting at sige om 2013. 2014 blev heldigvis bedre! Jeg blev færdiguddannet, fik gang i motionen igen, haft de fedeste måneder hos TV 2/FYN, har fået meget bedre styr på ting i mit bagland, jeg er faldet meget bedre til i rollen som mor, har rejst mere igen (på det punkt var 2013 også lidt kedelig) og min kærlighed til Bella vokser bare for hver dag. Og for at det ikke skal være løgn, så lykkedes det endelig med et job lige her inden 2014 slutter. Jeg er fuld af energi og mod på 2015, og jeg glæder mig! Og jeg glæder mig til fortsat at dele det hele med jer.

Rigtig godt nytår!!!

2014 has been so much bitter thank 2013 was for me. But 2015 is going to bedste so much better. I know it! Happy New year!

5 kommentarer

 • Godt nytår til dig også.
  Heldigvis så vokser vi jo med opgaven med de nye roller. Jeg kæmper stadig med at kombinere alle de roller jeg har især efter jeg blev mor for over 4 år siden.

  Og tillykke med dit job – så skal der justeres på knapperne i alle roller igen 🙂 Jeg er dog sikker på at du nok også skal mestre den del rigtig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår, Jeanett. Jeg håber virkelig, du får et helt fantastisk 2015 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #336