Mest læste indlæg i 2014

12 kjoler til kontoret

12 kjoler til kontoret12 kjoler til kontoretAdlinks:
1/ ASOS £45 HER   2/ Selected Femme 599 kr HER   3/ ASOS £65 HER
4/ Ganni 999 kr HER   5/ Y.A.S. £65 HER   6/ Ganni 1299 kr 779,50 kr HER
7/ Ganni 1199 kr HER   8/ ASOS £48 HER   9/ Selected Femme 499 kr HER
10/ ASOS £50 HER   11/ Selected Femme 499 kr HER   12/ ASOS £40 HER

I morgen skal jeg starte på det nye job og jeg GLÆDER mig. Men… jeg kunne virkelig godt bruge nogle flere kjoler til kontoret. Jeg har jo lige købt nr. 9, som jeg bestemt regner med at bruge i den forbindelse. Det samme med denne Ganni-kjole og den her fra ASOS (som jeg har på her). Jeg skal dog have flere, og lige nu er jeg head-over-heels i nr. 3. Sindsygt smukt print og en god længde! Jeg er også ret varm på nr. 1 og nr. 8. Nr. 10 kan jeg altså heller ikke helt holde op med at kigge på. Den minder mig om Joan fra Mad Men og Donna fra Suits. Og lad mig sige det sådan her; det ville ikke gøre mig noget som helst, hvis enten Don Draper eller Harvey Spector bød mig velkommen i morgen 😉

Jeg har desuden ryddet lidt mere ud i garderoben og har sat en del flere nye ting til salg på min Tictail lige HER

Tomorrow I’m starting at my new job and I’ve just realized that I need more office friendly dresses. These 12 dresses would be perfect!

bloglovin

3 kommentarer

  • Christina

    Ha!!! Jeg har set alt for meget Suits i julen. Og i weekenden.. Og i hverdagene (åh, den dag man opdager at man har høvlet tre sæsoner på en uge, og man fortryder, at man ikke gemte lidt til dårlige tider) og jeg tænkte præcis det samme om kjolerne, inden jeg så hvad du havde skrevet. Jeg ville i øvrigt absolut intet grimt have at sige om min mødetid 5.30, hvis det var Mike Ross, der sagde ‘god morgen’! Eller hvis alle de smukke røde sataner fra serien var i mit skoskab!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så flotte alle sammen, er dog mest varm på nr. 7 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mest læste indlæg i 2014