Outfit of the day #341

Feriekøb til Bella

Feriekøb til Bella
Adlinks:
1/ Molo 280 kr HER   2/ Hummel 300 kr HER   3/ Hollys 249 kr 119 kr HER

4/ Hollys 249 kr 119 kr HER   5/ Hollys 349 kr 169 kr HER   6/ H&M 80 kr HER   7/ Forkids 269 kr HER

Jeg kan faktisk ikke helt forstå, at der er få uger til at jeg sidder under en palme og kigger på disse strande. Heldigvis har mit planlæggergen forstået det, og der er blevet købt sommertøj ind til både mig og til Bella. Det er jo lidt en udfordring, at købe sommertøj om vinteren til små børn, når man i princippet ikke aner om de hopper en størrelser op inden sommer. Ment på den måde, at jeg kan jo sagtens genbruge mine nye køb til sommer, men det aner jeg ikke om Bella kan. Hun er lige nu en str. 86, og jeg har købt stort set alt i str. 92, så der er god chance for at det passer til sommer. Alt dette på collagen er netop klikket hjem (minus kjolen fra H&M, som jeg har købt i en fysisk H&M butik her i Odense. Med de lange leveringstider H&M har, så modtager jeg sikkert en ordre i april eller sådan noget. Not gonna happen.) og det hele skal bruges på ferien. Alt Hollys er sat rigtig meget ned, så der er rigtig gode kup at gøre, hvis man er til at købe lidt forud. UV-badedragten fra Hummel har vi haft før (I kan se Bella i den lige HER og HER også), og den har vi været  vildt glade for. Den er nem at få af og på, og når man er på ferie steder, hvor solen er en del stærkere end i Europa, så er UV-dragt et must for mig. Dragten fra Forkids (nr. 7) har Bella også haft før (se her), men har hun længe ikke kunne passe, så jeg har købt den igen. Den er vildt praktisk med lynlåsen og jeg tænker lidt, at den skal bruges på flyturen, da den varmer. På Aruba brugte vi den også til efter hun havde været i vandet, hvis hun frøs lidt (det gjorde hun tit efter aftenbadning i poolen). Kjolen fra Molo måtte jeg bare have til hende. Printet minder mig meget om en del af det Stella McCartney før har lavet i hendes børnekollektioner (den her er bare en del billigere 😉 ). Den satser jeg meget på, at hun stadig kan passe til sommer!

Heldigvis kan hun stadig passe nogle enkelte ting fra i sommers også. For eksempel disse badebukser (hun har dem på her), denne kjole og den her kjole. Det kommer til at passe perfekt til en uge i varmen 🙂

I can’t understand that in a few weeks I’m gonna be soaking up sun in Cape Verde. I’ve just bought a few summer items for my daughter.

bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #341