Måned #21 og #22

Fra sygesofaen

Fra sygesofaen

Sygdom kommer sgu aldrig når man “har tid”. Bella var semivarm i går aftes ved sengetid, og det udviklede sig til rigtig feber (og i dag også med løbende næse) i løbet af natten. Allerede kl 2.30-ish kunne jeg godt se, at chancerne for at jeg kom afsted i dag var forsvinde små. Jeg kan huske, at jeg elskede at blive forkælet og nusset ekstra om, da jeg var barn (når det skete), så jeg har skruet op for forkølelsen i dag; Disney-film i stride strømme, og brownie+croissant. Eneste afbrydelse var da jeg selv måtte afsted til lægen for at tisse i en kop pga mistanke om blærebetændelse. Så vi er begge ynkelige og i puttehumør.

I morgen besøger jeg de super rare mennesker på TV 2/FYN, og hvis I tænder tv’et, så er der live fjernsyn (deres nye live nyhedskanal går i luften i morgen) i mange timer og ret sikkert også et interview med mig (om blogging og selviscenesættelse online). Jeg er desuden vist også i radioen på P4 Fyn lige inden kl 12 om sociale medier og trends på det område. Jeg fører mig frem 😉 Jeg skal nok dele interviewet, hvis det bliver godt (ellers må I selv finde det, haha! 😉 )

Today I’m at home with my daughter who’s sick with fever. We’re watching Disney movies and eating brownie and croissant!

3 kommentarer

 • Mette s

  God bedring til jer! Fatter ikke hvordan du får din datter til at sidde stille til en tegnefilm. Har både Frost og Askepot liggende men dem gider min Karla på 19 md slet ikke at se. Suk – håber hun vil på et tidspunkt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hun ser heller ikke en hel i streg, men hun vil gerne se 20-30 min. Resten leger hun lidt, kommer lidt tilbage, leger lidt igen osv.

   Helt ude af kontekst, men hader den danske oversættelse af Frozen. “Frost” – det lyder som noget fra køledisken. Vi ser den også på engelsk herhjemme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Robin Hood er min yndlingstegnefilm! 🙂 Jeg har set den SÅ mange gange, både som barn og voksen, og jeg bliver aldrig træt af den! Mine børn, når de engang kommer, skal godt nok tvangsindlægges til at se Disney 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Måned #21 og #22