Fra sygesofaen

Mit interview på TV 2/FYN om bloggen

Mit interview på TV 2/FYN om bloggen

I går var jeg til åbent hus på TV 2/FYN (i samarbejde med P4 Fyn) i forbindelse med lanceringen af deres nye nyhedskanal (som kommer til at sende mange timers live TV hver dag mandag-fredag. Tænk en fynsk version af TV 2 News!). I den forbindelse havde de hele dagen i går forskellige temaer i forskellige timer. Jeg var blevet inviteret til et interview om blogs, sociale medier og new media generelt i den time de kaldte “medietimen”. Mit interview kan i se lige her. Jeg synes godt man kan se at jeg ser lidt smadret ud (hårdt uge + Bella var syg i døgnet inden). Men ellers er jeg ret godt tilfreds! Jeg blev interviewet af søde Katja, som jeg arbejdede sammen med, da jeg var på TV 2/Fyns liveredaktion, så det føltes ret trygt og Katja er bare skide dygtig.

I kan se videoen lige HER

Kjolen jeg har på er den her fra Ganni

Yesterday I was interviewed at TV 2/FYN about my blog, blogging and new media in general.

bloglovin

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra sygesofaen