Nyt fra smukke Ganni

Outfit of the day #339

Outfit of the day #339Outfit of the day #339Outfit of the day #339Outfit of the day #339
Adlinks:
ASOS blouse (HERE) – ASOS skirt (HERE) – Gestuz boots (HERE)

Jeg synes, at det har været sådan en vild uge på så mange måder. Både i min egen lille boble, men godt nok ude i den store verden. Puha… hvornår lærer verden at had avler had… og det gælder begge veje? Jeg bliver trist når jeg læser hvor mange racistiske udsagn der bliver kastet rundt online for tiden. Skal vi ikke lige skille det ad om 3-4 syge personer gør noget, og at det ikke er en hel religions skyld? Og at ytringsfriheden er fantastisk, men også skal bruges under ansvar. Det er så vigtigt at vi har den, men man SKAL ikke nødvendigvis svine og håne andre mennesker bare for at huske andre på at vi har den. På det område beskriver denne tegning meget min holdning på området.
Jeg tror desuden på, at man får det igen som man kaster ud i verden, og derfor vil jeg sprede noget godhed. Syrien er netop nu ramt af en vild snestorm der gør at over 1 million små børn (som er flytninge fra borgerkrigen dernede) er i stor fare for at fryse ihjel. Jeg har netop støttet dem lige HER.
Det er sgu vigtigt. De 200 kr jeg har valgt som fast overførelse hver måned fra nu af, dem kan jeg ikke mærke mangler (og de bliver trukket fra som skattefrit fradrag). Men de kommer til at betyder tusinde gange så meget hos dem. Jeg køber simpelthen ikke den der med at vi skal “hjælpe vores egne først”. Hvorfor kan vi ikke hjælpe begge steder? Eller “vi kan ikke redde alle”. Nej, men vi kan sgu prøve!

Men for lige at runde indlægget af lidt positivt, så hoppet i mit ASOS-sæt endnu en gang i denne uge og denne gang fik jeg det foreviget 😉 Sættet er her og her, og rabatkoden (som udløber i morgen tidlig) GIMME10 giver 10% rabat, hvis I bliver fristet 😉

This past week has been so crazy. Both in my own world, but also in the real world. It’s so horrible what happened in France, and right now there’s a huge snowstorm in Syria where more than 1 million small children are in danger of freezing to death. I’ve just given a small donation (every month from now on) to help the children survive.

bloglovin

22 kommentarer

 • Caroline Bo

  Sættet klæder dig vildt godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er altså bare et lækkert sæt! Og du ser super godt ud i det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L

  Jeg kommenterer aldrig på blogs, selvom jeg troligt læser med hos mange. Jeg er bare lige nødt til at fortælle dig, hvor meget jeg elsker dig for de kommentarer med, at vi skal hjælpe vores egne først, og at vi ikke kan redde alle. Der er (næsten) ikke noget i hele verden, der mere vrøvl end det, for hvis vi ikke engang gider at prøve, så redder vi absolut INGEN.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, lige præcis – SÅ enig! Jeg synes simpelthen det er en lam undskyldning for at “slippe for” selv at tage stilling til om man burde hjælpe eller ej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Tak for et velskrevet og utrolig hjertevarmt indspark i den frygtelige debat/situation. Jeg havde faktisk set frem til din holdning, og jeg må sige, at du rammer spot on, hovedet på sømmet. Alt hvad der er allermest forkert i vores verden indrammes nemlig både i den forfærdelige episode i Paris, men også i verdens håndtering af sagen og de mange generaliserende kommentarer efterfølgende.
  I øvrigt en virkelig sympatisk pointe du kommer med til sidst – fordi ja, man kan sgu godt prøve, og det skal man! Tak for et dejligt indlæg, og du ser så fin ud i sættet. God søndag herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Amalie! Og sikke nogle søde ord du giver mig med på vejen. Men ja, jeg synes det er den tammeste undskyldning, at “man ikke kan hjælpe alle”, og så lader mig bare være. Ahvaffornoget? Det giver jo ikke mening! Da hellere hjælpe 2 end slet ingen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fint med dit lyse hår og den sarte lyseblå farve!
  I øvrigt undrer jeg mig lidt – Bloglovin’ meldte om et nyt indlæg med opdatering af dine træningsmål, men den er væk herinde fra :-O Jeg håber ikke jeg er gået glip af den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det er fordi der skete nogle tekniske fejl i morges, og pludselig udgav min blog 3 indlæg lige i røven på hinanden. Bloglovin nåede kun at trække to af dem – det er derfor du nok kan se det i din Bloglovin oversigt 🙂 Kropsupdate kommer i morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Jeg er så enig med dig, jeg blev ked af angrebet på Charlie Hebdo, og bliver mindst lige så ked af tonen på den efterfølgende debat. Du har helt ret i at vi skal skille tingene ad! og så ser du i øvrigt mega godt ud i det fine sæt 🙂 God søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Ja jeg er virkelig også ked af den efterfølgende debat. Sikke mange racister der findes i DK. Det er så deprimerende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er det fint! 😉 Ledte efter dit indlæg om kropsupdate, men kunne ikke finde det? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det er fordi det blev udgivet ved en fejl i dag. Det er programmeret til i morgen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Virkelig et godt indlæg. Jeg vil dog lige vælge at fokusere på outfittet, det er så lækkert og klæder dig virkelig godt, klikkede det hjem med det samme hvis trøjen havde lange ærmer da jeg er en mega formen pind! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  VIGTIGT indlæg, Jeanett! Hvor er det dejligt og godt, at du, som blogger med mange læsere, kommer ud med sådan et vigtigt budskab.
  Det er sørgeligt at så mange danskere efterhånden hopper med på vognen med noget så frygtelige, racistiske kommentarer bag skærmen. Det er så sindssygt vigtigt, at vi husker på at skille tingene ad. Ligesom det langt fra(!!!) var alle kristne, der sympatiserede med Breiviks forfærdelige handlinger, er det langt fra(!!!) alle muslimer, der sympatiserer med ekstremisternes grusomme terrorhandlinger.
  Og lige så meget som vi skal hylde ytringsfriheden, skal vi huske, at den skal bruges under ansvar.

  Undskyld mit lange indlæg, men måtte lige ud med det ovenpå alt det, der er sket i den sidste uge.

  Tak for en god blog og et vigtigt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak, og mange tak for din kommentar! Jeg synes virkelig også at danskerne generelt trænger til at få lidt opdragelse igen. Jeg tror desværre bare at der er et vis parti der er med til at gøre det “okay” at have nogle så forfærdelige holdninger. Det er deprimerende og egentlig også voldsomt bekymrende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • line

   Ja, det er voldsomt bekymrende, at hver fjerde dansker deler holdninger med dette parti. Det er lige pludselig blevet legalt og accepteret at svine muslimer til med de mest forfærdelige racistiske kommentarer, og det er da sikkert også let “bare” at hoppe med på vognen uden videre stillingtagen… det er en meget, meget sørgelig udvikling!
   Jeg så lige, hvordan de netop havde “udnyttet” situationen til at joke med, hvad der ville ske med antallet af kontanthjælpsmodtagere, hvis man begyndte at trykke Muhammedtegningerne på pengesedlerne. Et rigtig godt eksempel på, hvordan ytringsfriheden desværre ofte misbruges under manglende ansvar.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det er fandme vildt… men jeg ved ikke om det også hænger sammen med den store mængde ældre mennesker vi har i samfundet pt? Det er jo typisk ældre vælgere der falder for de skræmme-tactics de bruger. Og de er heller ikke vokset op i multinationale samfund på samme måde som du og jeg fx er.

   Ja, den joke var fuldstændig GROTESK.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Hvordan er sætte i str? Henholdsvis bluse og nederdel. Du ser SÅ godt ud i det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Begge er meget normale – jeg har begge i str UK12 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra smukke Ganni