To gode serier: Suits og Klædt af

Outfit of the day #340

Outfit of the day #340Outfit of the day #340Outfit of the day #340Outfit of the day #340
Adlinks:
Selected Femme
dress (HERE) – Leowulff bag (HERE) – Gestuz boots (HERE)

Kaffe. Masser af kaffe! Bella kampknækkede sig, da vi hentede hende fra vuggestue i går og fortsatte hele aftenen, og lidt ud på natten. Hun virker til at være fri for det nu, men har til gengæld feber, den lille mus. Der er seriøst dårlig karma på menuen til de forældre, som sender deres børn i vuggestue selvom de har brækket sig hele weekenden. Hvor vigtigt kan arbejde lige være, når hele Bellas stue pludselig er dækket af bræk fra 5 forskellige børn? Det er egentlig også super respektløst overfor personalet, som jo også risikerer at lægge sig der hjemme (og sådan noget omgangsyge er virkelig noget fanden har skabt). Generelt lidt mere respekt for personalet i institutionerne, tak! (og for at vi andre ikke gider at have syge børn bare fordi man gerne vil på arbejde).

Kjolen her er den smukke jeg købte fra Selected Femme for et par uger siden. Jeg er virkelig glad for den, og synes at den går ret godt på arbejde, men kan omvendt også se den til foråret med bare ben og flats til. Den er ret normal i størrelsen – min er en str. 40, og det er jeg normalt hos Selected.
I kan finde kjolen lige HER (og den er netop kommet i en tynd bomberjakke HER også, hvis man er mere til det). Mine støvler er desuden på udsalg HER, og hvis I bruger koden 15XTRA på Boozt, så trækker den yderligere 15% fra udsalg.

Coffee! More coffee! My daughter has been throwing up all last evening and all night. The dress is from Selected Femme right here and my boots are on sale right here.

bloglovin

6 kommentarer

 • Ida

  Den farve er så god til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Hvem siger at der er nogen der har sendt bræksyge børn afsted? Inkubationstiden på omgangsyge er et par dage – de kunne jo være kommet afsted der uden nogen vidste de var smittet? Jeg kan godt se at det er drøn irriterende, men tænker ikke folk gør sådan noget bevidst 😉 God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det blev nævnt – at børnene var kommet afsted for tidligt (fordi de kastede stadig op).
   Og trust me, der er nogen der gør det bevidst. Jeg kender selv et par stykker der hellere vil risikere at deres unger smitter end at de selv skal blive hjemme en dag mere. Det var faktisk også i pressen sidste år, at flere og flere forældre pumper deres små børn med fx panodil, så de kan komme hurtigere på arbejde igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Jeg arbejder også selv i børnehave og vi har flere forældre som selv fortæller at barnet har kastet op om natten (endda nogen gange om morgen) men nu er de friske. Vi plejer sige at børnene skal være bræk/feber frie 24 timer inden de kommer tilbage. Men ikke mange som overholder det

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt vildt! Der er flere der er liiiidt for opsat på at komme på arbejde igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To gode serier: Suits og Klædt af