Mit interview på TV 2/FYN om bloggen

To gode serier: Suits og Klædt af

Jeg er virkelig træt om aftenen i øjeblikket, og den måde jeg slapper allermest af på er uden tvivl at sluge serie efter serie. Flere af jer spørger tit hvilket serier jeg ser, hvor jeg ser dem og så videre. Derfor tænker jeg, at jeg engang imellem vil komme med lidt anbefalinger. Her er to rigtig gode serier, som jeg ser lige nu.

To gode serier: Suits og Klædt af

Suits
Serien med en af de hotteste mænd i serier nogensinde. OMG til Harvey Specter. Så, nu er det ude af mit system, så jeg kan beskrive serien lidt mere seriøst 😉 Nå, men udover eyecandy, så udspiller serien sig på en advokatfirma i NYC, som hedder Pearson Hardman. Harvey Specter er en af de bedste advokater i byen, og da han bliver forfremmet i firmaet, skal han have sig en associate. Han holder auditions, og ind ad døren tumler Mike Ross. Mike er egentlig på flugt fra politiet, da han er blevet busted i, at sælge noget hash for en ven (selvfølgelig første gang han har rodet sig ud i den slags). Han er smart og kæk overfor Harvey, som ellers er ved at dø af kedsomhed over de pæne og korrekte jurastuderende fra Havard University. Harvey ansætter Mike, selvom det er imod loven, da man ikke må “practice law” uden uddannelse heri. Det bliver nu deres hemmelighed, som de konstant skal passe på ikke bliver opdaget. Mike er dog fantastisk dygtig, har fotografisk hukommelse og kan nærmest loven uden ad, da han har læst jura, men blev smidt ud for at sælge de korrekte testresultater til medstuderende.

Serien har desuden et rigtig fedt persongalleri. For eksempel er der Donna, Harvey Specters sekretær, som er en rødhåret sassy type ala Joan fra Mad Men. Der er den jødiske advokat Louis, som konstant skiftvis konkurrerer med Harvey og/eller søger hans accept. Han er virkelig en fantastisk godt skrevet karakter, som man hele tiden enten hader eller har virkelig megen sympati for. Og Harvey Specter er i en kategori for sig selv – sexy, mega cool, cut-throat og med en pæn portion facade på. Super fascinerende og tilpas irriterende til tider. Men stadig du-er-så-irriterende-at-vi-burde-knalde, haha! Og så alle de mænd i jakkesæt… åh, min store svaghed! Brandmænd, sømænd, politimænd – I don’t care, jeg vil hellere have business-typer i jakkesæt!

I kan lide den hvis I kan lide at kigge på lækre mænd i jakkesæt (både Harvey og Mike er ret pæne), og kan lide serier som “Mad Men” og “The Good Wife”.

I USA er de lige nu igang med 4. sæson (de er lidt over halvvejs), og der er bekræftet en sæson 5. Jeg ser det på Netflix, hvor der er de første tre sæsoner her.

To gode serier: Suits og Klædt af

Klædt af

DR3 kan et eller andet med nye dokumentariske serier. De fik alle til at snakke, da de lavede med Gift ved første blik (som blev så populær, at programmet blev rykket til DR1 til 2. sæson). Nu har de lavet programmet “Klædt af“, som udfordrer vores behov for materielle ting i hverdagen. Vi følger tre hjem: i det ene en singlepige, en singlefyr og to roomies – en pige og en fyr. Konceptet går ud på, at de i 30 dage skal undvære alle deres ting. Og her mener de ALLE. Deres lejligheder bliver tømt fuldstændig for ting, møbler, elektronik (telefoner, computer, iPads osv), produkter (inkl tandpasta og tandbørste) og alt deres tøj. De bliver efterladt fuldstændig nøgne kun med lamper i lejlighederne, med toiletpapir og med det mad der er i køleskabet (deres dankort er også blevet taget). De må ikke få ting af deres venner. Alle deres ting står i en stor container nær deres hjem (450-900 meter fra deres lejligheder), og hver dag må de hente EN ting. Kun en! Som en lille krølle på konceptet, så skal de fortsætte deres liv. Det vil sige, at de skal fortsætte med at leve deres normale liv; gå på arbejde, tage på studie osv. De skal desuden selv hente tingene i containeren – det vil sige nøgne (hver gang, hvis de ikke tager tøj som det første. De må desuden gerne hente deres dankort, men de må kun købe mad og toiletpapir med med det – ikke tøj, møbler og så videre. Hvad tager man først? Udfordringen starter en fredag, så man har et par dage til at være alene, hvis man ikke lige vælger tøj som det første 😉 Programmet startede en hyggelig snak herhjemme om hvad man ville tage først. Vi var begge ret enige om, at vi skulle have fat i noget tøj inden man nåede mandag og man skulle på arbejde. Jeg ville hente min seng, hvor Tim ville hente en dyne først – her var vi ikke helt enige. Men derudover var vi ret enige i at vi skulle have noget underholdning og noget der sørgede for at man kom op om mandagen. Så jeg ville nok nappe en iPad også. Men omvendt er det også mærkeligt at tage på arbejde uden sko? Og uden at få børstet tænder?

I kan lide den, hvis I kunne lide “Gift ved første blik” og DR3 generelt.

Første afsnit blev vist i sidste uge og fremover er det hver onsdag kl. 21.00 på DR3. Hvis I ikke fik set første afsnit, så kan I se det her.

I’m very tired these days so I relax by watching a lot of TV shows. Right now I love “Suits” and the Danish show “Klædt af”.

bloglovin

13 kommentarer

 • Kimmie

  Suits er virkelig bare FANTASTISK. Er helt væk i den. Fik slugt de tre sæsoner på Netflix i løbet af ingen tid.

  Mænd i jakkesæt. Mmm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis, det er min store svaghed – mænd i suits! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Uhh ja, elsker også at se Suits, fed serie. Kan kun give dig ret i at Harvey Specter er top lækker, savle savle 😉

  Hvis du er vild med Suits er serien White Collar måske også noget for dig? 🙂 Den er lidt samme stil mht at ‘den kloge narrer den mindre kloge’ og hvordan man kan omgås reglerne lidt, virkelig fed serie – og hvis du synes Harvey Specter er lækker så bare vent til du ser Neal Caffrey aka Matt Bomer på slap line, OH MY GOD, bliver total teenageforelsket 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe det er sjovt, fordi jeg kender mange der går i bro over Caffrey. Og jeg er der bare ikke helt? Desuden irriterer flere af karaktererne mig i White Collar, fordi jeg synes de spiller dårligt – jeg køber simpelthen ikke karakteren. Jeg har set 1-2 sæsoner af White Collar, men regner ikke med at se flere. Jeg ville ti gange hellere have Harvey Specter!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Fedt at du sætter ord på hvad vi andre tænker om Harvey 🙂 En uge med sygdom betyder serie tid. Så fik også hurtigt ædt Suits. Det er så god en serie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hahaha – han er bare haps 😉 Og ja, virkelig god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine M

  “Klædt af” lyder godt nok lidt syret, men det skal jeg helt sikkert prøve at se. Bare din beskrivelse fik mig til at grine højlydt, så det kan vel kun blive godt, tænker jeg.

  Suits har også været på min serier-jeg-skal-se-liste længe, men der bliver jo ved med at komme nye til, så er ikke nået til den endnu. Så mange serier, så lidt tid, suk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Præcis! Det er nemlig et ret sært, men fedt koncept – jeg grinte også flere gange under selve programmet!

   Smid de andre på listen væk og nap Suits! Du vil ikke fortryde det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER Suits, så lækker en serie i både skuespil, garderobe, tekster & udseende! <3 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Måske man skulle se Suits her i min barselstid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det tror jeg vil være en fantastisk plan 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] her til weekenden. Jeg anbefalede “Suits” og “Klædt af” sidste gang lige HER. Denne gang er der helt klart et gennemgående tema: sex og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit interview på TV 2/FYN om bloggen