Bella i ny kjole fra Molo

Boa Vista, Kap Verde #1

Boa Vista, Kap Verde #1Bananer som voksede på hotelområdet, lige ved den ene restaurant. Man fik helt lyst til at stjæle en 😉

Boa Vista, Kap Verde #1Jojo, jeg har badetøj på! Det er bare den her, som er stropløs. Poolområdet på hotellet Riu Karamboa var ret stort og virkelig lækkert! Tjek de fine indbyggede liggestole i poolen!

 Boa Vista, Kap Verde #1
Fint lille hus i den lille by Povoacão. Der var en lille fin butik inden i.

Boa Vista, Kap Verde #1
Bella elskede virkelig vores besøg i Viana ørkenen. Der blev hoppet og leget meget i sandet.

Boa Vista, Kap Verde #1Samme dag som vi var på tur i ørkenen, var vi også på besøg på stranden Santa Monica på Boa Vistas sydkyst. Desværre var det overskyet denne dag, men stranden skulle være Kap Verdes smukkeste og være på flere lister over flotteste strande i verden. Jeg gad virkelig godt at have set den med solen direkte på, men det må blive en anden gang. Man fornemmede dog helt klart vandets lækre farve og det bløde sand. Stranden er rigtig svær at komme til selv (vi kørte lang tid igennem vildt terræn og i jeeps, så man kommer nemmeste derhen via nogle guidet ture).

Boa Vista, Kap Verde #1Frække Bella var konstant på opdagelse. Her havde hun lige lidt sæbebobler med. Hendes kjole er fra H&M og er online her.

Boa Vista, Kap Verde #1Min lille solgule sommerpige. Jeg har fundet ud af, at denne model kommer igen denne sæson i bl.a. lyserød. Den kender jeg en lille dame der bliver nødt til at eje 😉 Den er lidt lille i størrelsen by the way!

Jeg tror faktisk, at dette er den ferie jeg har taget aller færrest billede på siden vi har fået Bella. Der var bare mange dage, hvor vi hyggede indendørs på værelset og nogle hvor Bella ikke helt var på toppen. Og sådan nogle dage der får man bare ikke taget lige så mange billeder. Der er dog stadig en masse gode, dejlige minder foreviget, som I kan se. Der kommer dog ingen af mad. Og det er med god grund – det var ikke særlig godt (vi havde all-inclusive), så det inviterede ikke rigtig til at blive foreviget. Men mere om all-inclusive i et andet indlæg. Der kommer også en part 2 til dette indlæg, så I får lidt mere øjenguf 😉

Her er lidt blandede billede fra hygge ved poolen, hotelområdet, Bella på farten og fra en guidet tur, hvor vi bl.a. besøgte flere små byer, den smukke strand Santa Monica i syd og Viana ørkenen.
Vi rejste i øvrigt med Star Tour, som vi også gjorde sidste gang vi var på Kap Verde. Vores hotel hedder Riu Karamboa.

Here’s some pictures from our vacation on Cape Verde. We had a lovely week even though the weather wasn’t great every day and my daughter had a fever one day.

bloglovin

7 kommentarer

 • Lea

  Hvor er Bella altså bare fin – flotte kjoler og så cute gul badedragt. Håber i havde en god ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det bare nogle fantastiske billeder, Jeanett! 😀 Det ser godt nok lækkert ud. Vi skulle virkelig have snuppet den afbudsrejse til Kap Verde! Oh well, next time! 😉

  En skam at I havde nogle dage, hvor I ikke var på toppen.

  Jeg glæder mig til næste del allerede! Også det om all inclusive! Jeg fornemmer, at vi er ret enige på det punkt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe det tror jeg 😉 Vi var i hvert fald ikke fans 😉 Og ja, I skulle have snuppet den afbuds 😉 Dumme Jonas, at nægte!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Virkelig dejlige billeder!

  Vi skal også snart rejse for første gang med vores lille datter. Måske kunne du lave et indlæg om hvad man skal pakke til bebsen?! Hvilken solcreme bruger I til Bella? Ting, du købte, men aldrig fik brugt, osv.. You get the point..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Tak for dine mange opslag om Kap Verde – både på denne ferie og den fra Sal – jeg har fulgt/følger dig spændt både her og på Instagram.
  Skal selv afsted til Kap Verde/Santa Maria snart og er i den forbindelse i tvivl om valuta. Kan se at man både kan betale med euro og deres lokale valuta. Hvad er din oplevelse af prisforskel? Er priserne højere i euro? Og hvor udbredt er brugen af euro? Og får man penge retur i euro eller lokal møntfod?

  Håber du kan svare på nogle af mine mange spørgsmål 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] kan læse mine indlæg om ferien på Boavista HER, HER og […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bella i ny kjole fra Molo