Babyblue work

Boa Vista, Kap Verde #2

Reklamelinks markeret med *

Boa Vista, Kap Verde #2
Sidste gang vi var på Kap Verde (I kan se mere her), da var vi på den forkerte side af den ø i forhold til solnedgange. Denne gang var vi på en vestside, og glædede os derfor til at se en masse smukke af slagsen. Desværre drillede skyer hver eneste aften – på nær vores sidste aften, hvor Kap Verde sagde farvel til os på denne smukke måde.

Boa Vista, Kap Verde #2At komme ned til poolen kunne nogle gange godt tage lidt tid selvom der var få meter derhen. Bella skulle lige pille ved lidt blade, samle lidt grene op og generelt pege på alt. Her prøver jeg at få hende i en anden retning – det gik ikke så godt. Hun er i øvrigt i badedragt fra Hummel* (HER*) og jeg er i badedragt fra ASOS* (HER*) og så bruger jeg her denne kjole fra Weekday* (HER*), som “cover-up”.

Boa Vista, Kap Verde #2
På besøg i Boa Vistas anden største by, Rabil. Det er her lufthavnen ligger samt det er der de fleste ansatte på hotellerne bor. Der er ca. 600 indbyggere (ca. 8000 på øen i alt) og jeg blev meget ramt af hvor fattig byen virkede. Faldefærdige huse over alt og meget lidt liv.

Boa Vista, Kap Verde #2Flere billeder fra byen Rabil. Generelt er bygninger på Kap Verde meget farverige (sådan var det også da vi var på Sal).

Boa Vista, Kap Verde #2Mig som opdager, at Bella er ved at stikke af imens vi tog outfitbilleder 😉 Min kjole er denne fra Ganni*. Outfittet kommer selvfølgelig snarest i sin helhed!

Boa Vista, Kap Verde #2
Og her har vi så flugtfangen Miss Lækkermås <3 (i gamle kjole fra Mini Rodini*)

Boa Vista, Kap Verde #2Det er første gang vi sådan rigtig har gjort brug af et børneområde så meget, som vi gjorde på denne ferie. Og det der var på Riu Karamboa* (her*) var rigtig godt! Det var indhegnet, så ungerne ikke løb nogle steder og alt var samlet på samme sted: to pools (en hvor Bella kunne bunde selv og en på ca. 80 cm dybde)

Boa Vista, Kap Verde #2Riu Karamboa (her)* er et KÆMPE hotel. Jeg mener, at en af guiderne fortalte, at de har plads til over 1800 gæster på en gang. Man har designet det, så det skal ligne et kæmpe stor sandslot der ligger helt alene i sandet. Det var generelt et rigtig pænt og lækkert hotel!

Boa Vista, Kap Verde #2På alle kokospalmer, på hotelsområdet, var der en venlig besked om, at man helst ikke måtte plukke kokosnødderne.

Boa Vista, Kap Verde #2Den sidste aften nægtede Bella at gå i seng. Hun fik i stedet en dans med sin far imens vi hyggede med vores nye engelske bekendtskaber ved bordet i baggrunden (som har en lille dreng på et halvt år). Jeg kan slet ikke forstå hvor stor min lille pige er blevet!

Lige en sidste omgang billedspam fra ferien på Boa Vista, Kap Verde (der er dog stadig outfits og Bella-spam på vej 😉 ). De sidste var var vi lidt mærket af, at Bella blev syg og at vi havde dårligt vejr i 3 dage. Så der er lidt en begrænsning på strand- og poolbilleder. Men vi havde det stadig dejligt og nød bare at have fri. Åh jeg savner allerede sand mellem tæerne og bare fødder på de varme fliser. En uge var ikke helt nok denne gang!

I kan se første omgang billeder fra turen HER

Another pic-storm from our vacation on Boa vista, Cape Verde. We had a few days with grey skies, but we were enjoying our time of anyway!

bloglovin

2 kommentarer

 • Bea

  Virkelig dejlige billeder (part 1 inkluderet)!
  Vi skal også snart rejse med vores datter for første gang. Et indlæg med tips og tricks om at rejse med barn vil være rigtig interessant..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Val

   Interesting pics from my island. Waiting for your next visit.
   Cheers… Val – Tui Tour Guide Boavista

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyblue work