Kjolejagt til tre bryllupper

Ny parfume: Elie Saab “Le Parfum”

Ny parfume: Elie Saab Ny parfume: Elie Saab Adlinks:
Elie Saab – “Le Parfum” HER

Jeg synes altid, at det er lidt mærkeligt at lave indlæg om parfumer. Stort set alle andre ting giver jer et fint indtryk via det visuelle, men ved parfumer mangler vi altså, at computeren spreder lidt af duften i det rum hvor I sidder (hey, sidder der ikke en smart opfinder et sted?). Men nevertheless, så vil jeg virkelig gerne fortælle jer om min nyeste parfume. Nogle af jer husker måske, at jeg før har nævnt at jeg er utrolig kræsen når det kommer til parfumer. Der skal rigtig, rigtig meget til før en parfume bliver fast inventar hos mig. Jeg er dog fuldstændig forelsket i denne fra Elie Saab. Jeg kendte egentlig kun Elie Saab som designer af de mest fantastiske drømmekjoler, og vidste slet ikke at han også laver parfume. Big mistake!

Og hvordan beskriver man så lige en duft, så det giver mening? Den ingrediens der slår mig allermest her er syrener. Jeg elsker parfumer der dufter af blomster, men de må samtidig ikke være for søde. Bare ren blomsterduft, tak – og det synes jeg “Le Parfum” fra Elie Saab gør til perfection. Den minder meget om “Lovely” fra Sarah Jessica Parker, som også dufter meget af syrener. Den er jeg dog lidt træt af ikke at kunne opdriver særlig mange steder mere. Og “Le Parfum” her tilføjer også noget “nyt”.
Ps. Mega fejl at jeg er kommet til at købe eau de toilette – næste gang bliver det parfumen. Duften holder meget længere med parfumen.

Jeg har købt den i Magasin (den findes på deres shop i 30 ml her og 50 ml her), men den findes faktisk endnu billigere i lige HER.

I’m actually pretty picky when it comes to finding myself new perfumes. I fell in love instantly with this one though. It’s “Le Parfum” from Elie Saab.

bloglovin

6 kommentarer

 • Alice

  Det er en af mine yndlingsdufte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte billeder ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Forstår godt at man gerne vil dufte godt, men hold kæft hvor er det træls for mig som parfumeallergiker at få udslet og hovedpine af at være i nærheden af en med parfume på 😀 Det er lige så slemt som cigaretter for mig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den må jeg helt sikkert lige have duftet til, jeg har nemlig gennem SÅ mange år også været vild med “Lovely”, som jeg dog heldigvis stadig har en masse på lager af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg skal ind og se om nogle af disse ting er nedsat. Jeg er vild med det blå sæt fra Ganni! Så vild, at jeg overvejer at købe det selv hvis det ikke er nedsat. Jeg har også rygter om gode procenter på mange parfumer, så den afdeling skal jeg helt sikkert også forbi. Jeg er næsten løbet tør for den her. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjolejagt til tre bryllupper