Stribet kjole fra VILA

Odense set igennem amerikanske øjne

Odense set igennem amerikanske øjneOdense set igennem amerikanske øjneOdense set igennem amerikanske øjneOdense set igennem amerikanske øjne

I december havde jeg besøg af min amerikanske veninde Megan (til højre på det øverste billede) og hendes tyske veninde Sabrina (som min søster også hedder, bare så I ikke bliver forvirrede!). Megan er fra Virginia i USA, men har boet nogle år i Bergen og Oslo (den klassiske boy-meets-girl-and-fells-in-love historie 😉 ) og nu er hun netop flyttet til Frankfurt i Tyskland. I den forbindelse skulle hun mødes og have nogle af sine ting (inkl. hendes hund Jax, som Tim har et soft spot for – og den for ham!). Odense ligger cirka midt i mellem og da Megan aldrig havde været her, så var det oplagt at det blev til en overnatning her. Det er lidt sjovt at vi nu både har hængt ud i New York, Bergen og Odense! Næste stop regner jeg med er Frankfurt en gang her i foråret en weekend.

Nå, men det jeg ville dele med jer er hendes blogindlæg om turen til Odense, som hun netop lige har lagt op her. Det er altså vildt sjovt at se og læse hvordan en udefra ser på den by man bor i (og holder ret så meget af). Det er også lidt skægt at se hvad det er hun har fotograferet: Nelles kaffebar, Studiestuen og Eventyrhaven. Hun var ret vild med Nelles og nævnte, at det er noget af det hun savner mest ved Skandinavien nu – vores cafeer, kaffebarer og meget afslappende cafemiljø. Det er hun ret vild med. Desuden syntes hun, at ham den rødehårede gut med skæg foran Studiestuen med en masse cykler var Skandinavien indkapslet i et billede. Det er egentlig ikke dumt set!

I kan læse hendes indlæg HER.
Jeg vil i øvrigt gerne anbefale hendes blog generelt. Hun skriver kun om rejser og kultur, men den dame rejser så meget, at der konstant er noget nyt derinde. Og hun er god til at vælge lidt skæve destinationer.

In December my american friend Megan visited me here in Odense for the first time. She has written a blogpost about her trip to Odense right here. It’s quite funny to see and read about Odense through her eyes.

bloglovin

4 kommentarer

  • aww im blushin over here 🙂 such a nice write up! and thanks for the amazing danish hospitality! just sucks i cant write much more about odense. next time ill take my camera and not my iphone and will learn about your city!! <3 miss bella can show me 😉 love ya!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      You’re welcome sweety, I loved your blog post 🙂 Yeah next time Bella can be our tourguide (she knows where the good sweets are ;)). Love ya! <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt vild med billedet med manden foran Studiestuen! Hvor er det godt fanget – og godt beskrevet med Skandinavien fanget i et billede. Jeg vil lige hoppe ind og kigge lidt mere på hendes blog. Har vidst været forbi en gang eller to tidligere, hvor du har nævnt hende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stribet kjole fra VILA