Odense set igennem amerikanske øjne

Outfit of the day #342

Outfit of the day #342Outfit of the day #342Outfit of the day #342Outfit of the day #342Adlinks:
Gina Tricot shirt (similar here) – ONLY pants (HERE) – Ottoman Hands bracelet (HERE) – Leowulff bag (HERE) – ECCO boots (HERE)

Det er ikke særlig tit jeg er i bukser. Selvom flere af jer elsker når jeg endelig er, så føler jeg mig bare pænest og mest som “mig”, når jeg er i kjole eller nederdel. Er der andre af jer der har det sådan? De her bukser fra ONLY faldt jeg dog for, da de flashede dem på deres instagram. Heldigvis er de mega billige og de bliver næsten ekstra fine når foråret kommer. Der vil jeg gentage outfittet her, men bare med et par nude flats i stedet.

Bukserne kan købes HER og mine ECCO støvler er på ret godt udsalg lige HER

An outfit from before I went on vacation; in new flower printed pants from ONLY. And my ECCO boots is on sale right here.

bloglovin

12 kommentarer

 • Christina.E.A

  Kan 100 procent følge dig, føler mig langt bedre tilpas og feminin i kjoler og nederdele. De eneste bukser jeg ejer, er faktisk kun træningstights.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du ikke fået klippet pandehåret lidt? Det klæder dig godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej det er faktisk bare blevet lidt langt! Men tak 🙂 jeg kan også selv godt lide det lige nu 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes du ser rigtig godt ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Ja! Jeg er 100% kjole- og nederdelepige. Ejer et par bukser, som jeg kun har på meget, meget sjælendt, og kun når jeg ved, at jeg ikke skal forlade lejligheden 😀 Kjoler (og nederdele) er bare så meget federe og dejligere at have på (synes jeg) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette T

  Jeg har det på præcis sammen måde! Jeg føler mig slet ikke tilpas i bukser. Jeg ejer ikke et par og går altid udenom, når jeg shopper 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Kan også følge dig i kjoler og nederdele frem for bukser 🙂 Den eneste grund til at jeg går rimelig meget i bukser lige nu, er at der er så pokkers koldt på mit universitet, og der rækker strømpebukser desværre ikke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hvordan er støvlerne i størrelsen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma M

  Synes det sidste billede er vildt godt af dig! Det ville se vildt godt ud, som din nye header 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Men jeg er nu ret glad for min nye header 😉 Og jeg synes selv det er mega forvirrende hos dem der skifter hele tiden.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Odense set igennem amerikanske øjne