Boa Vista, Kap Verde #2

Outfit of the day #343

Outfit of the day #343Outfit of the day #343Outfit of the day #343Outfit of the day #343Adlinks:
Gina Tricot shirt (HERE) – River Island shorts (HERE) – Ray-Ban clubmaster sunglasses (HERE) – Marc by Marc Jacobs bag – ZARA shoes (HERE)

Jeg købte skjorten fra Gina Tricot lige før vi tog på ferie på Kap Verde. Den var egentlig bare ment til arbejde (hvilket den også bliver brugt i stor stil), men den endte med at være et hit i varmen også. Især de dage, hvor det var lidt overskyet. Der var de lange ærmer meget praktiske 😉 Skjorten er ret let og den falder rigtig pænt. Jeg har ellers tit problemer med at finde skjorter der sidder pænt over min store barm. Man kommer hurtigt til at ligne et telt, men jeg har fundet ud af, at en af tricks’ne er, at finde stof der falder pænt og som har lidt tyngde.
Shorts’ne er tilbage fra Bellas første sommer, men de er stadig et mega hit. Jeg blev endda stoppet 2-3 gange i løbet af ferien, fordi folk ville vide hvor de var fra. Og de kostede endda kun 400-500 kr. Flere “embellished” shorts (som de kaldes) står på min shoppingliste til sommer. Det er så nemt at føle sig fin i dem selvom man egentlig er ret behageligt klædt på.

Der er links til tingene under det sidste billede!

An outfit from our vacation at Boa Vista, Cape Verde. The shirt is new and from Gina Tricot. The shorts are from 2 summers ago and they are from River Island.

bloglovin

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boa Vista, Kap Verde #2