Mit arbejde: Hvad er det egentlig jeg laver?

Guess glass candy clutch

Guess glass candy clutchAdlinks:
Guess glass candy clutch HERE

Prøv lige at sige den overskrift 10 gange hurtigt efter hinanden? Haha. Jeg er blevet lidt vild med disse “glass candy” tasker fra Guess. De er perfekte til at peppe en lille sort kjole op! Og så er de ikke særlig dyre! Jeg troede faktisk, at Guess var lidt mere expensive. Jeg er klart mest til den grønne og den sølv – og overvejer meget den sølv. De to andre er lidt for vilde, til hvad jeg havde i tankerne, at bruge dem til. De fås lige HER.
Hvis I er ekstra friske, så finde de også i en stor skuldertaske-version i alle 4 farver lige HER

Er I gået på påskeferie? Jeg har lige et par dage endnu før jeg kan nyde påsken. Men jeg har egentlig ikke noget imod det 🙂

I really like these glass candy clutches from Guess. They’re also available as a shoulder bag right here.

Følg bloggen
Facebook her
Instagram her
Twitter

bloglovin

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit arbejde: Hvad er det egentlig jeg laver?