20% rabatkode til ASOS

Mine favoritter hos Stylepit

Mine favoritter hos Stylepit1. VILA kjole HER   2. Adax clutch HER   3. Inwear kjole HER   4. Ciaté neglelak HER
5. Erbs Denmark øreringe HER   6. Gestuz buksedragt HER   7. Erbs Denmark solbriller HER   8. Erbs Denmark blonde BH HER

Stylepit er et af de første steder jeg kigger, når Bella skal have nyt tøj, men jeg glemmer tit, at de også har ret meget til mig (og til Tim, men han må selv styre sin egen shopping 😉 ). Det er dog altid der jeg går til, hvis jeg craver noget fra Erbs Denmark – der har de rigtig meget fra.
De her 8 ting er jeg vilde med (jeg har også allerede solbrillerne, hehe). Især buksedragten fra Gestuz, som jeg tænker kunne gå både til arbejde, men også til festligere arrangementer. Jeg er vild med trompeteffekten i benene! Kjolen fra Inwear er så smuk og sammen med den sarte grønne taske fra Adax kunne den være et perfekt outfit, hvis man skal til bryllup!

Indlægget er sponsoreret af Stylepit.dk

I shop a lot on Stylepit.dk for both me and my daughter. I love the jumpsuit from Gestuz!

Følg bloggen
Facebook her
Instagram her
Twitter her

bloglovin

1 kommentar

  • Helle

    Nu spørger jeg måske lidt frækt. Men jeg er, ligesom dig, beriget med en rimelig størrelse bryster og jeg synes tit det betyder at der er mange modeller i BH’er der ikke passer lig ordentligt. Men jeg er så vild med den type BH du har i collagen. Kan du godt passe den? Jeg ammer i øjeblikket, så jeg må vente til den del engang er ovre, men jeg ville så gerne fylde min garderobe med lækkert undertøj hvor denne type BH også indgår.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20% rabatkode til ASOS