✕
Mine favoritter hos Stylepit

Mit arbejde: Hvad er det egentlig jeg laver?

Rigtig mange af jer har spurgt ind til mit job og hvad det egentlig laver der. Jeg har siden januar været hos Oxygen, som er et digitalt firma/bureau som ligger her i Odense. Vi er næsten 30 mennesker – men vi har rigtig mange forskellige arbejdsopgaver og titler. Der er blandt andet rigtig mange udviklere, som sidder og koder, og det ligger ret langt fra det jeg laver.
Min titel er “social media konsulent” og som titlen fortæller, så handler det om sociale medier. Jeg arbejder med mange forskellige kunder så som Summerbird (derfor videoen herover – jeg har været inde over netop den kampagne der. Jeg kan dog ikke tage æren for selve videoen 😉 ), Eilersen, Becel/Gåforhjertet (som går igang på lørdag) og flere. Jeg arbejder både med strategi, opdatering af de sociale platforme, rådgivning, indholdsplanlægning, målgruppeanalyser, bloggerinvolvering og meget andet. Tiden går også med en del møder og det er tit at der ikke er to dage der er ens. Jeg kom faktisk i kontakt med min chef igennem Twitter – det synes jeg selv er lidt sjovt 🙂
I må gerne spørge løs, hvis der er noget I kunne tænke jer at vide.

Og smut så endelig ind forbi Summerbirds webshop og køb-amok i deres lækre chokolade 😉 Det kan I gøre HER. Jeg kan varmt anbefale det her og den her chokolade.

A lot of you have been asking what it is that I do at my job as a social media consultent at Oxygen.dk. I work with a lot of different clients and I do things as digital strategy, target group analysis, content plans for social media platforms, blogger events and so much more!

Følg bloggen
Facebook her
Instagram her
Twitter her

bloglovin

12 kommentarer

  • Sanne Villemoes

    Hej Jeanett

    Tager du praktikanter? Jeg lĂŠser IVK m. engelsk og medier, og har fĂžr hĂžrt om Oxygen, sĂ„ tĂŠnkte det her var en perfekt mulighed for at spĂžrge 🙂

    Desuden tak for en god odenseansk blog!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • S

    Det lyder spĂŠndende. Jeg arbejder ogsĂ„ selv med sociale medier – bare ikke pĂ„ bureau:) Arbejder du egentlig fuldtid? Jeg tĂŠnker i forhold til bloggen, her er du jo stadig meget aktiv.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Nej det er ikke helt fuldtid (endnu?).
      I hvilken forbindelse arbejder du med sociale medier?

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • S

      Ok, krydser for at det bliver fuldtid – hvis du altsĂ„ vil det:) Jeg arbejder en webshop – Komplett:)

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Michelle

    Det lyder simpelthen sĂ„ spĂŠndende. Det fede er jo, at det er en helt ny jobtitel – sĂ„dan historisk set. Jeg lĂŠser selv marketing communication pĂ„ HandelshĂžjskolen i Aarhus, og Social Media Manager (eller Consultant) er en jobtitel vi tit har drĂžftet.
    Nu ved jeg godt du siger ikke en dag er ens, og dermed er der jo heller ikke Ă©n kunde, som er ens (hvilket jo uden tvivl er det fede ved jobbet), men jeg kan ikke undgĂ„ at tĂŠnke om det ikke er en smule abstrakt eller.. uhĂ„ndgribelig mĂ„ske (?) nĂ„r man fĂ„r en ny kunde. Hvor starter man lige i en sĂ„dan process – og hvordan skaber man overblik over det kommende forlĂžb? Jeg hĂ„ber mit spĂžrgsmĂ„l giver bare lidt mening 😉 God weekend!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Helt sikkert – behovet fra kunde til kunde kan varriere helt vildt. Men det er sĂ„ der at vi skal vĂŠre gode til at lytte til kundens behov, Ăžnsker og mĂ„lsĂŠtning (mixet sammen med hvad vi synes som professionelle) – og sĂ„ udfra dette laver en plan.

      Og ja, det er nemlig ret spĂŠndende, at det er en ret ny “branche”. Og fedt at man selv kan nĂ„ at prĂŠge den lidt!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Anne

    Lyder vildt spéndende 🙂 hvilken uddannelse(r) har du taget?

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Jeg er bĂ„de uddannet multimediedesigner og e-concept udvikler. Multimediedesigner uddannelsen kommer man desvĂŠrre ikke langt med, hvis man skal arbejde med sociale medier – der skal noget mere pĂ„ (enten i form af uddannelse eller erfaring).

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Det lyder virkelig spĂŠndende 🙂 Jeg vil gerne selv arbejde inden for sociale medier, da jeg har gjort det tidligere og virkelig synes, det er fedt.

    Hvordan kom du i kontakt med din chef pĂ„ Twitter, hvis jeg mĂ„ spĂžrge? Synes det er sĂ„ fedt, hvordan helt tilfĂŠlde ting kan opstĂ„ pĂ„ sociale medier. Der hvor jeg freelancer lige nu, kom ind gennem Instagram 🙂

    /Line

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Lyder enormt spĂŠndende – Har aldrig hĂžrt om social media konsulenter fĂžr. Hvordan fik du den titel ? Gennem bloggen?

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Jeg er ikke helt sikker pÄ at jeg forstÄr dit spÞrgsmÄl? Titlen er mit job, ikke noget jeg var i forvejen? Og jobbet er landet pÄ baggrund af uddannelse og erfaring (hvor bloggen jo er noget af min erfaring)

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Milda

    Lyder som et rigtigt fedt job! 🙂 Jeg er selv i gang med en bachelor i international handel og markedsfĂžring, det er nok en lidt mere traditionel uddannelse i forhold til markedsfĂžrings-perspektivet. Jeg er fĂŠrdiguddannet i januar 2016, sĂ„ mit spĂžrgsmĂ„l gĂ„r egentlig mest ud pĂ„, hvordan du bar sig ad med at sĂžge arbejde? 🙂 Det lyder jo som om, du har scoret drĂžmmejobbet indenfor din uddannelse og dine interesser. Har du nogle gode tips til en, der bliver fĂŠrdiguddannet om smĂ„ 6 mĂ„neder, som gerne vil skille sig ud, sĂ„ man i sidste ende fĂ„r et spĂŠndende job? 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

 

NĂŠste indlĂŠg

Mine favoritter hos Stylepit