Mine favoritter hos Stylepit

Mit arbejde: Hvad er det egentlig jeg laver?

Rigtig mange af jer har spurgt ind til mit job og hvad det egentlig laver der. Jeg har siden januar været hos Oxygen, som er et digitalt firma/bureau som ligger her i Odense. Vi er næsten 30 mennesker – men vi har rigtig mange forskellige arbejdsopgaver og titler. Der er blandt andet rigtig mange udviklere, som sidder og koder, og det ligger ret langt fra det jeg laver.
Min titel er “social media konsulent” og som titlen fortæller, så handler det om sociale medier. Jeg arbejder med mange forskellige kunder så som Summerbird (derfor videoen herover – jeg har været inde over netop den kampagne der. Jeg kan dog ikke tage æren for selve videoen 😉 ), Eilersen, Becel/Gåforhjertet (som går igang på lørdag) og flere. Jeg arbejder både med strategi, opdatering af de sociale platforme, rådgivning, indholdsplanlægning, målgruppeanalyser, bloggerinvolvering og meget andet. Tiden går også med en del møder og det er tit at der ikke er to dage der er ens. Jeg kom faktisk i kontakt med min chef igennem Twitter – det synes jeg selv er lidt sjovt 🙂
I må gerne spørge løs, hvis der er noget I kunne tænke jer at vide.

Og smut så endelig ind forbi Summerbirds webshop og køb-amok i deres lækre chokolade 😉 Det kan I gøre HER. Jeg kan varmt anbefale det her og den her chokolade.

A lot of you have been asking what it is that I do at my job as a social media consultent at Oxygen.dk. I work with a lot of different clients and I do things as digital strategy, target group analysis, content plans for social media platforms, blogger events and so much more!

Følg bloggen
Facebook her
Instagram her
Twitter her

bloglovin

12 kommentarer

 • Sanne Villemoes

  Hej Jeanett

  Tager du praktikanter? Jeg læser IVK m. engelsk og medier, og har før hørt om Oxygen, så tænkte det her var en perfekt mulighed for at spørge 🙂

  Desuden tak for en god odenseansk blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det lyder spændende. Jeg arbejder også selv med sociale medier – bare ikke på bureau:) Arbejder du egentlig fuldtid? Jeg tænker i forhold til bloggen, her er du jo stadig meget aktiv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej det er ikke helt fuldtid (endnu?).
   I hvilken forbindelse arbejder du med sociale medier?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Ok, krydser for at det bliver fuldtid – hvis du altså vil det:) Jeg arbejder en webshop – Komplett:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Det lyder simpelthen så spændende. Det fede er jo, at det er en helt ny jobtitel – sådan historisk set. Jeg læser selv marketing communication på Handelshøjskolen i Aarhus, og Social Media Manager (eller Consultant) er en jobtitel vi tit har drøftet.
  Nu ved jeg godt du siger ikke en dag er ens, og dermed er der jo heller ikke én kunde, som er ens (hvilket jo uden tvivl er det fede ved jobbet), men jeg kan ikke undgå at tænke om det ikke er en smule abstrakt eller.. uhåndgribelig måske (?) når man får en ny kunde. Hvor starter man lige i en sådan process – og hvordan skaber man overblik over det kommende forløb? Jeg håber mit spørgsmål giver bare lidt mening 😉 God weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt sikkert – behovet fra kunde til kunde kan varriere helt vildt. Men det er så der at vi skal være gode til at lytte til kundens behov, ønsker og målsætning (mixet sammen med hvad vi synes som professionelle) – og så udfra dette laver en plan.

   Og ja, det er nemlig ret spændende, at det er en ret ny “branche”. Og fedt at man selv kan nå at præge den lidt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Lyder vildt spændende 🙂 hvilken uddannelse(r) har du taget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er både uddannet multimediedesigner og e-concept udvikler. Multimediedesigner uddannelsen kommer man desværre ikke langt med, hvis man skal arbejde med sociale medier – der skal noget mere på (enten i form af uddannelse eller erfaring).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder virkelig spændende 🙂 Jeg vil gerne selv arbejde inden for sociale medier, da jeg har gjort det tidligere og virkelig synes, det er fedt.

  Hvordan kom du i kontakt med din chef på Twitter, hvis jeg må spørge? Synes det er så fedt, hvordan helt tilfælde ting kan opstå på sociale medier. Der hvor jeg freelancer lige nu, kom ind gennem Instagram 🙂

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyder enormt spændende – Har aldrig hørt om social media konsulenter før. Hvordan fik du den titel ? Gennem bloggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår dit spørgsmål? Titlen er mit job, ikke noget jeg var i forvejen? Og jobbet er landet på baggrund af uddannelse og erfaring (hvor bloggen jo er noget af min erfaring)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milda

  Lyder som et rigtigt fedt job! 🙂 Jeg er selv i gang med en bachelor i international handel og markedsføring, det er nok en lidt mere traditionel uddannelse i forhold til markedsførings-perspektivet. Jeg er færdiguddannet i januar 2016, så mit spørgsmål går egentlig mest ud på, hvordan du bar sig ad med at søge arbejde? 🙂 Det lyder jo som om, du har scoret drømmejobbet indenfor din uddannelse og dine interesser. Har du nogle gode tips til en, der bliver færdiguddannet om små 6 måneder, som gerne vil skille sig ud, så man i sidste ende får et spændende job? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favoritter hos Stylepit