De bedste pencilskirts (perfekte til arbejde!)

Mit næste boligprojekt: Billedevæg & trappe

Mit næste boligprojekt: Billedevæg & trappe

Der er stadig så mange ting jeg gerne vil lave i vores hus og jeg har besluttet at det her er mit næste projekt: en billedevæg op ad væggen ved vores træppe. Jeg vil gerne male væggen en grå-blålig farve (ala den som jeg har valg som baggrunde her på collagen) og så skal væggen ellers fyldes med en masser rammer med billeder i. Det skal være billeder fra vores rejser, billeder af Bella, børnebilleder af os og billeder af dem der betyder noget for os. Så kan vi hver dag gå og kigge på alle de herlige minder og mennesker. Jeg bliver helt glad ved tanken! Det eneste jeg er usikker på er farven/farverne på selve rammerne. Jeg tænker umiddelbart hvid, sort og måske guld? Bronze/kobber kunne dog også være ret så flot på den blå væg! Jeg starter i hvert fald med at kigge på rammer HER og HER

Er der nogle af jer der har haft gang i et lignende projekt før og måske har nogle tips? Det kan både være i forhold til rammer, billeder osv. Jeg har selv opdaget det tip, hvor man leger “puslespil” med papstykker af samme form og størrelse som rammerne man vil hænge op. Så kan man rykke rundt før man begynder at banke søm i væggen.

My next project here at home is a picture wall at our staircase! I want to paint the wall in the same blue-ish hue as in this collage and fill the wall with pictures of us, my daughter, our travels and of people that mean a lot to us.

 photo instagram-banner-miss-jeanett-bruger-missjeanett-blogger-nike copy_zpsrrrnw71f.jpg

bloglovin

8 kommentarer

 • Umiddelbart har jeg ikke nogen tip, men jeg vil bare sige at vi har haft en lignende væg op ad trappen i mit barndomshjem, og det var SÅ hyggeligt at kigge på alle de billeder når man gik forbi. Det meste var godt nok børnebilleder igennem tiden af mig og mine søskende, men så vidt jeg husker, hang der også billeder af mine oldeforældre. Så fint!
  I forhold til farven på rammerne, kunne jeg godt forestille mig at guld ville passe godt til farven på væggen. God fornøjelse med projektet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Laura! Og ja, jeg tror det ville være SÅ hyggeligt! Jeg har fx også billeder af nogle oldeforældre der betød meget for mig og børnebilleder af mig og min søster, som helt bestemt skal op!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var det i øvrigt ikke denne her kjole du linkede til på Facebook sidst, hvor du ærgrede dig over at den kun var i Petite?

  http://www.asos.com/ASOS/ASOS-SALON-Midi-Dress-in-Floral-Organza/Prod/pgeproduct.aspx?iid=4790867&cid=0

  Så bare lige at Cathrine fra Rockpaperdresses linkede til den, og umiddelbart ser den ud til at være kommet i en ikke-petite udgave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en god idé, det skal helt sikkert nok blive super godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Da jeg skulle i gang med ‘projekt billedvæg’ kan jeg huske, at jeg fandt lidt inspiration i den her video (fra ca. 0:18): https://www.youtube.com/watch?v=IRhhpdb9UC4 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] og tre uger frem, holder jeg sommerferie og derfor har jeg besluttet endelig at få gjort noget ved mit projekt ved vores trappe, som jeg bloggede om her. I det projekt hører der også en ny lampe oppe for enden af trappen. Den […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste pencilskirts (perfekte til arbejde!)