Vi prøver igen: Kjole fra Selected Femme

Outfit of the day #344

Outfit of the day #344Outfit of the day #344Outfit of the day #344Outfit of the day #344Adlinks:
Ganni dress (HERE) – Ray-Ban “Erika” sunglasses (HERE) – ASOS sandals (HERE)

Denne kjole er altså et af de bedste køb fra Ganni længe (og jeg er generelt meget glad for mine Ganni-ting, så det siger ikke så lidt!). Jeg har brugt den både på arbejde, til fest – og nu også lidt mere casual på ferie. Jeg har længe synes, at Ganni har downsizet deres størrelse og pludselig blev meget små i det (jeg gik fra en kollektion til den næste fra en M til en L. Og jeg tabte mig i den periode, så det er ikke der skoen trykker. Jeg har også stadig flere gamle ting fra Ganni i M, som passer mig lige så godt som en L gør nu). Men denne er faktisk mere “normal” i størrelsen. Jeg har stadig en str. L, men for første gang længe er der faktisk lidt løst stof rundt omkring.

I kan finde kjolen lige HER

I love all my items from Ganni, but this is one of my best buys from the brand! I’ve used it for work, at parties and now also on vacation. It’s available right here.

bloglovin

7 kommentarer

 • Den er rigtig pæn 😉 Har efterhånden luret på den en del gange i Magasin 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du altså bare skøn ud, Jeanett! Farverne er SÅ fine til dig, og de der sandaler har jeg luret på siden du viste dem første gang. Jeg burde bare ikke, og jeg har jo nok sandaler, og og og. Jeg håber de (dårlige) undskyldninger kan afholde mig fra at købe dem – bare lidt endnu. For jeg har virkelig ikke brug for flere sandaler, og jeg har virkelig ikke penge til flere sandaler! Men skønne ser de ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Den sidder super flot på dig. Jeg overvejer den kraftigt. Der står på hjemmesiden, at den er halvtransparant. Er det sådan, at man skal have noget inden under?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej det synes jeg slet ikke! Jeg har kun undertøj på inden under – og det var endda sort på disse billeder. Og det kan man slet ikke se 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia M.

  Hvorfor skal den være så dyr?? 🙁

  Den er så smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ganni er bare lidt dyrere end alm. high street. Men jeg synes også at kvaliteten er langt bedre!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi prøver igen: Kjole fra Selected Femme