Mit næste boligprojekt: Billedevæg & trappe

Outfit of the day #346

Outfit of the day #346
Outfit of the day #346Outfit of the day #346Adlinks:
ASOS dress (HERE) – Ray-Ban “Erika” sunglasses (HERE) – ZARA shoes (similar HERE)

De her billeder var egentlig ikke ment som outfitbilleder, men var bare nogle vi tog i byen Rabil på Boa Vista, Kap Verde. Det er det sidste “outfit” jeg har fra turen, så nu slipper I, hvis I var ved at være træt af sommeroutfits 😉 Kjolen har I set mange, mange gange efterhånden og var jo min nytårskjole, men er blevet brugt rigtig meget efter også. Senest var her på ferien, da den, udover at være pæn, også er ret behagelig og det lette stof er perfekt i sommerlige temperaturer. Den kan stadig købes lige HER.

One last outfit from my vacation on Cape Verde. The dress was my new years dress, but I’ve used it so many time since! It’s still available right here.

 photo instagram-banner-miss-jeanett-bruger-missjeanett-blogger-nike copy_zpsrrrnw71f.jpg

bloglovin

3 kommentarer

 • Lisette

  Den er virkelig flot den kjole.
  Jeg har været inde og se på den flere gange.
  Kan der være en begynde voksende gravid mave i den? Altså er stoffet strækstof?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille H

  På sådan en hellig torsdag aften fik jeg lyst til lige at smide et par positive ord efter dig!

  Jeg nyder virkelig at følge med på din blog og i dine diskussioner, selvom jeg kun er en 19-årig studerende, der ikke skal bekymre sig om samme aspekter af livet som dig. Alligevel får jeg virkelig meget ud af at læse din blog, da jeg virkelig synes, at både du og dine indlæg rummer og udstråler så meget positivitet og empati, og dine indlæg skaber stof til eftertanke for mange forskellige aldersgrupper. Derudover er du jo en fantastisk flot kvinde, og jeg håber på bare at se halvt så smuk ud som dig, når jeg også engang har fået et barn 😉 Jeg håber virkelig, at du vil fortsætte med at blogge i lang, lang tid!

  Rigtig dejlig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor en fantastisk kommentar at få!! Tusind, tusind tak, det er virkelig dejligt at høre. Og tak for de pæne komplimenter <3

   Rigtig god weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit næste boligprojekt: Billedevæg & trappe