Projekt Nyt badeværelse

Video: Da jeg snakkede om sociale medier med TV 2/FYN…

Video: Da jeg snakkede om sociale medier med TV 2/FYN...

… i onsdags. Jeg var i forbindelse med en reception, for Jørgen Henrik Petersen på Fyens Stiftstidende, inviteret af TV 2/FYN til at komme og snakke lidt om nyhedsmedier og sociale medier. Det var egentlig en lidt sjov oplevelse, at troppe op på Fyens Stiftstidende og sige, at man har en aftale med TV 2/FYN. “Øh… det her er Fyens Stiftstidende… TV 2/FYN er nogle andre?”. Jeg svarede, at det vidste jeg godt, men at de lige denne dag sendte live derfra. “Men… TV 2/FYN ligger et helt andet sted? Jeg tror, at du har misforstået det. Det her er Fyens Stiftstidende!”. Jeg ved ikke, om det var min hårfarve som gav min samtalepartner en forudindtaget holdning omkring min IQ og stedsans, fordi samtalen fortsatte sådan i adskillige minutter. Jeg fandt dog til sidst de gode folk fra TV 2/FYN, så alt endte lykkeligt! Også selvom vi måtte freestyle de sidste par minutter, fordi en anden gæst ikke dukkede op (men sådan er det, når det er live TV… jeg kan godt lide det!).

Som sagt, så snakker jeg om nyhedsmedier og deres fremtid i forhold til sociale medier. Klippet kan ses lige HER (jeg er på fra 11:20 og resten af programmet)

Kjolen jeg har på er i øvrigt DENNE HER fra ASOS. Jeg fik dog Tim til at tage outfitbilleder, da jeg kom hjem, så der komme fuldfigursbilleder også 😉

Last wednessday I was on live TV talking about news media (their future) and social media. You can see it HERE (I’m on from 11:20 – but it’s in Danish). My dress is from ASOS right HERE.

bloglovin

4 kommentarer

 • Heidi

  Det kunne være den anden gæst var taget turen ud til TV2/Fyn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha ja! Det var dog en som var der, men som lidt havde glemt at stå klar, fordi det var live 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du klarer det virkelig godt live! Selvom jeg må indrømme at jeg krummede lidt tæer i starten, da folkene bagved blev ved med at skule, fordi det åbenlyst generede dem lidt at der blev talt bag dem 😉 Haha.
  Synes i det hele taget, at det er hyggeligt, at du også deler bider af dit professionelle liv og din begejstring for sociale medier herinde. Jeg er i hvert fald fan af at du også tager den dimension og vinkel med til at supplere mode og skønhed på bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er lidt ærgerligt – men jeg opdagede det også først, da jeg så videoen.
   Og tak, det vil jeg skrive mig bag øret og måske tage at dele lidt mere fra generelt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt Nyt badeværelse