Video: Da jeg snakkede om sociale medier med TV 2/FYN...

Den perfekte læbestift til hverdag: Bourjois rouge velvet

Den perfekte læbestift til hverdag: Bourjois rouge velvet

Jeg elsker læbestift – og jeg har prøvet mange! Rigtig mange! De her er fra Bourjois, uden overdrivelse, de bedste jeg nogensinde har haft. De er en blanding mellem læbestift og lipgloss: de puttes på ligesom lipgloss, men har pigment og holdbarhed som en læbestift. On top of that, så er de faktisk endnu mere holdbare end de fleste andre læbestifter jeg har haft og jeg mærker stort set ikke, at jeg har dem på. Desuden smitter de ikke af på tænderne, som læbestift kan gøre.
De er grunden til, at jeg er gået fra at have læbestift på 1-2 gange om ugen til næsten hver dag! Jeg har dem allerede i tre farver, men jeg bliver nok nødt til, at have nogle flere.

Jeg har købt dem HER, hvor de er til 90 kr pr stk.

Den perfekte læbestift til hverdag: Bourjois rouge velvet

These are the best lipsticks I’ve ever had! They’re so lasting, nice to wear and available in many pretty colours right here.

bloglovin

12 kommentarer

 • Den absolut BEDSTE læbestift!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E.

  Et virkelig flot billede af dig – meget smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg går faktisk nærmest aldrig med læbestift – har en teori om at sådan noget ikke klæder mig, haha. Men jeg ville bare lige sige, at det VIRKELIG er et godt billede af dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Laura! Og jeg er sikker på, at du vil se godt ud med læbestift!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ser altså også bare ud til at sidde rigtig flot på læberne! 🙂

  – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den sidder nemlig vildt godt – og jeg har slet ikke brugt en blyant!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Pæn læbestift og pæn dame 🙂

  Kunne du måske lokkes til at lave en læbestiftguide? Sådan til folk som mig, der er lidt læbestiftforskrækket, men som egentligt gerne vil lære at gå med det… Hvilke mærker (udover dette) er gode at starte på? Og måske også lidt om farverne (selv om det selvfølgelig er en smagssag) og også gerne lidt teknik, hvis der da overhovedet er sådan noget…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg vil gerne overveje det, men ved ikke helt om der er kød nok på til et helt indlæg! Mht farver er det virkelig en smagssag. Jeg startede selv ud med knaldrød, fordi det var den jeg bedst kunne lide.
   Lige med disse her, så tager man det på som om det er lipgloss, så det er super nemt. De er også rigtig gode begynder-læbestifte dem her!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

   Jeg tror, jeg prøver lykken med en af dem her – det er også lige til at overkomme til prisen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   De er også RIGTIG gode!! Jeg holder hele tiden øje med, om de fylder op med nye farver, fordi jeg vil så gerne have flere.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Da jeg snakkede om sociale medier med TV 2/FYN...